מבזקים
מסורת של זיכרון וספורט: טורניר הכדורגל השלישי לזכרו של סמ"ר תומר אחימס ז"ל בדרך לבגרות: תלמידי גבעת שמואל יצאו לסיור זהות לרגל קבלת תעודת הזהות ל"ג בעומר בטוח ברמלה: הוכשרו מתחמים ייעודיים להדלקת מדורות רצף אירועי אלימות ב"משואת נריה, ממ"ד" במודיעין מכבים רעות; הלימודים מחר יחלו ב-10:00 זהו המחנך שביצע מעשים מגונים בפני ילדים במהלך השבת ונעצר על ידי המשטרה הישגים מרשימים לנבחרת האתלטיקה של קריית החינוך גינסבורג בת ים נושמת מול הים: פילאטיס בשקיעה 120 ק״ג חשיש תמורת 48 אקדחים: האישום נחשף ירושלים: עונשו של טכנאי האולטרסאונד הוחמר מהכיתה לקוקפיט: המהלך החדש בבאר שבע מודיעין עילית: נער נמלט מהעיר מחשש לחייו הונאה סדרתית בירושלים: קשישים איבדו חסכונות חניכות קורס חובשים באשקלון הצילו חיים הקפה נסגר: שב״חים אותרו בעסק בערערה בנגב “כאילו אדם מת קם לתחייה”: הרגע בשא נור התחזית משתנה: שרב כבד בפתח, ואז הקלה – כך ייראה השבוע בישראל ל"ג בעומר בירושלים – כל המידע הנדרש קילוגרם קוקאין באשקלון: התפיסה של ימ״ר לכיש הלב של הדרום מתחזק: בשורה רפואית באשקלון הכניסה לבית שמש בדרך לשינוי משמעותי

בלכר ובובריצקי סיימו במקום ה-16

לאחר היום ההיסטורי אמש שבו ארטיום דולגופיאט קטף את הזהב בהתעמלות, צמד השחייניות שלנו בתחרות האומנותית, עדן בלכר ושלי בובריצקי, יצאו לדרך היום (שני) במשחקים ביפן.

בלכר ובובריצקי קבעו ציון 84.633 שסידר להן את המקום ה-16 (מבין 22 צמדים). עבור רמה אומנותית הן קיבלו 33.733, עבור הוצאה לפועל קיבלו 25.400 ורמת הקושי סידרה להן 25.5000. כזכור, הישראליות רוצות להתברג בין 12 הראשונות במקצה המוקדמות על מנת להמשיך הלאה. בכל אופן, השחייניות שימשיכו לגמר ייקבעו רק מחר בתום התרגיל הטכני.

עדן בלכר ושתי בובריצקי יצאו מרוצות מהתרגיל החופשי שלהן: "עוד לא ראינו את התרגיל אבל לפי ההרגשה במים היה טוב, כמעט מתנו בסוף. המטרה לסיים בין 15 הדואטים הראשונים היא לגמרי ריאלית".

הרוסיות (97.9000), הסיניות (96.2333), האוקראיניות (94.9333) והיפניות (93.9333 נקודות) הציגו את התרגילים המרשימים ביותר במוקדמות, אך בניגוד אליהן האמריקאיות לא בלטו במיוחד וקיבלו ציון של 86.5333 נקודות – מקום 13.

החניכיות של סבטלנה בלכר ואנה טרס, סיימו במקום השישי בתחרות ההעפלה האולימפית בברצלונה (צברו 171.229 נקודות), וכתוצאה מכך קיבלו את הכרטיס הנחשק לטוקיו 2020. אגב, זו הפעם החמישית ברציפות שישראל שולחת דואט למשחקים האולימפיים. באליפות העולם ב-2019 הן סיימו במקום ה-18.

דילוג לתוכן