בזמן ההכנות לטקס המשואות: משיא המשואה רוני אינסאז נמצא בזירת חיפושים אחר נעדר
בזמן שרבים ממשיאי המשואות נערכים לטקס המרכזי בהר הרצל, מתנדב זק"א רוני אינסאז, שנבחר להשיא משואה ביום העצמאות ה-78, נמצא דווקא בזירת חיפושים מורכבת בחוף צאנז בנתניה.
אינסאז ממשיך גם בימים אלו בפעילותו כמתנדב זק"א, ולוקח חלק פעיל במאמצים לאתר את הנער הנעדר, יחד עם צוותי החיפוש שפועלים סביב השעון.
במהלך הפעילות הגיע למקום מפקד מחוז מרכז במשטרה, ניצב אמיר כהן, ששוחח עם המתנדבים ושיבח את אינסאז על מסירותו ועל תרומתו המתמשכת.
אינסאז, יליד איראן ובעל סיפור חיים יוצא דופן, נבחר להשיא משואה כהוקרה על פועלו רב השנים, אך בימים אלו הוא ממשיך בפעילות בשטח, הרחק מהבמה ומהטקס.
דובי ויסנשטרן, מנכ"ל זק"א, אמר: "רוני מייצג את הרוח האמיתית של זק"א, עשייה שקטה, מחויבות עמוקה ונתינה ללא גבולות. הבחירה בו היא כבוד גדול לכלל המתנדבים."
◼️ חדשות נתניה והסביבה בווטסאפ לחצו כאן







