מבזקים
הארנונה בנס ציונה צפויה לעלות ב – 2027: כמה תשלמו יותר בכל חודש? לא רק מצוינות: המנהלת החדשה של בית הספר למחוננים במודיעין מביאה גם מבט רגשי עובדות מסרי לנקה ישולבו בניקיון בתי הספר במודיעין במסגרת פיילוט עירוני חדש הם לא באו רק להשתתף: תלמידי החינוך המיוחד מאשקלון כבשו את המים באליפות הקיאקים העירונית בבית שהפך לסמל של 7 באוקטובר באופקים, בנה של רחל אדרי קיבל דרגת רב פקד בת ים על המפה האירופית: נבחרת עובדי העירייה הוכתרה לאלופת אירופה הרגע שבו צריך לדעת להגיד לא: בני הנוער בגבעת שמואל קיבלו כלים לקיץ בטוח מתנדב מד"א בן 26 מנתניה ואב לשלושה קיבל אות הצטיינות ארצי תקף בנתניה חייל בפטיש כי "נכנס לשטח שלו" – ונמלט לחו"ל מסיבת סיום של תלמידי כיתה י' באשקלון הסתיימה בצו סגירה ללופט אשקלון: אהוד בנאי הופך את מערות בית גוברין לחוויית וידאו ארט לילית בגיל שבו רוב האנשים כבר מזמן סיימו ללמוד: 20 גמלאים מאור יהודה חזרו לכיתה 3 מיליון שקל יושקעו בשיקום בריכות הורדוס ביהודה ושומרון אופקים: עבודות להקמת מערך המצלמות העירוני יובילו לשינויים זמניים בהסדרי התנועה מאשקלון לקרנגי הול: עמית יפרח זכתה בפרסים בינלאומיים ותופיע בניו יורק הבמה שלהן: נשים בלוד הופכות את סיפורי החיים להצגה קהילתית מחוז יהודה ושומרון: ניסיון הברחה של 90 ציפורים מוגנות סוכל בגבול המזרחי לא עוד שיעור רגיל: המשחקים שפיתחו מורות מנתיבות ואשקלון כדי לחזק את החוסן של הילדים הבוקר שהרעיד את הרשות: ראש עיר באזור ירושלים עוכב לחקירה בלהב 433 10 שוהים בלתי חוקיים אותרו במפעל סמוך לקריית מלאכי – העסק נסגר ל – 30 יום

בני הנוער באור יהודה חגגו במימונוער המסורתית

בסמוך למחלקה הוקם אוהל שבו ישבו בני הנוער בפינות זולה מפנקות ונהנו ממוסיקה טובה ומהמאכלים המתוקים. במשך שעות טיגנו האימהות המתנדבות את המאכלים ובעיקר את המופלטות ואיפשרו לבני הנוער ליהנות ממטעמי החג.

עשרות בני נוער חגגו עם המופלטות, הספינג'ים ושלל המתוקים שהכינו להם המתנדבות מטעם אימהות למען נוער ע"ש עומריקי. ראש העיר, ליאת שוחט: "דוגמה נפלאה לרוח הקהילתית והחמה שמאפיינת את אור יהודה"

עשרות בני נוער מאור יהודה חגגו במימונוער, אירוע שמתקיים מדי שנה בהפקת מחלקת הנוער ב"נפגשים" בשיתוף עם אימהות למען נוער ע"ש עומריקי. באירוע, שהופק במעורבות של מועצת הנוער העירונית התפנקו בני הנוער ממופלטות, ספינג'ים ומאכלים מרוקאיים שהוכנו במהלך הערב על ידי האימהות המתנדבות אותן מובילה חגית נאווי עמבר.

בסמוך למחלקה הוקם אוהל שבו ישבו בני הנוער בפינות זולה מפנקות ונהנו ממוסיקה טובה ומהמאכלים המתוקים. במשך שעות טיגנו האימהות המתנדבות את המאכלים ובעיקר את המופלטות ואיפשרו לבני הנוער ליהנות ממטעמי החג.

ליאת שוחט, ראש עיריית אור יהודה, ציינה: "אירוע המימונוער הוא דוגמה נפלאה לרוח הקהילתית והחמה שמאפיינת את אור יהודה. שיתוף הפעולה בין בני הנוער לאימהות המתנדבות יוצר חיבור בין-דורי מרגש, שמחזק את תחושת השייכות והגאווה בעירנו. אני מודה לכל העוסקים במלאכה ומזמינה את בני הנוער שלנו להמשיך ולקחת חלק באירועים הקהילתיים הבאים".

הצטרפו לחדשות אור יהודה בווטסאפ  לחצו כאן

קבוצת ערים
קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: "נפגשים" מרכזים קהילתיים

דילוג לתוכן