כ־80 מתנדבים ומתנדבות פועלים כיום במסגרת סיירת ההורים של הרשות לביטחון קהילתי ברהט, במטרה לחזק את תחושת הביטחון האישי של התושבים ובני הנוער בעיר.
הסיירת פועלת לאורך כל השנה, כאשר הדגש המרכזי הוא על סופי שבוע, חופשות ומועדים שבהם בני נוער וצעירים מבלים יותר שעות במרחב הציבורי.
המתנדבים מגיעים למקומות מפגש של צעירים ברחבי רהט, מקיימים נוכחות בשטח ומאתרים מפגעים שעלולים להשפיע על תחושת הביטחון בעיר.
בין היתר, מדווחים חברי הסיירת על אזורים חשוכים, מפגעים במרחב הציבורי ונקודות שדורשות טיפול, והמידע מועבר לגורמים הרלוונטיים לצורך המשך טיפול.
ואחיד אלצאנע, מנהל הרשות לביטחון קהילתי ברהט, מסר כי הסיירת הוקמה בעקבות צורך שעלה מתוך השיח הקהילתי בעיר ומתוך רצון ליצור מענה שמותאם למאפיינים המקומיים.
לדבריו, פעילות הסיירת אינה מתמקדת רק באכיפה או בדיווח, אלא גם בנוכחות קהילתית ובהיכרות עם בני הנוער והצעירים במרחב הציבורי.
ברשות לביטחון קהילתי מציינים כי פעילות הסיירת נמשכת לאורך כל השנה ונשענת על מעורבות מתנדבים מהקהילה המקומית.
קבוצת ערים
- אופקים
- אור יהודה
- אילת והערבה
- אשדוד
- אשקלון
- באר יעקב
- באר שבע והנגב
- בת ים
- גבעת שמואל
- גבעתיים
- גדרה
- גן יבנה
- גני תקווה
- דימונה
- הרצליה
- חולון
- יבנה
- יהוד מונוסון
- ירוחם
- ירושלים
- כל הארץ
- כפר סבא
- לוד
- מודיעין מכבים רעות
- מועצות - עוטף עזה
- מזכרת בתיה
- מצפה רמון
- נס ציונה
- נתיבות
- נתניה
- סביון
- ערד
- פתח תקווה
- קריית אונו
- קריית גת
- קריית עקרון
- קרית מלאכי ו-מ.א באר טוביה
- ראש העין
- ראשון לציון
- רחובות
- רמלה
- רמת גן
- רמת השרון
- שדרות
קטגוריות
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.








