רחוב הרצל רק לאחרונה עבר מתיחת פנים שכלל עשרות מקומות חניה, ביטול ערוגות ישנות, החלפת ריהוט רחוב. הרחוב בימים רגילים, נחשב לשוקק חיים שמושך אליו אנשים רבים. כיום בעקבות הסגר הוא נפגע קשות. תושבת העיר ובעלת עסק בהרצל בפוסט מרגש על מצב העסקים: "נכון, הוא לא מפתה כל כך ולא הוא לא ממוזג, הוא לא יפה ואפילו מוזנח בלשון המעטה. אבל ויש אבל גדול, כל בעלי העסקים ברחוב הרצל שגם אני ואיציק בעלי, עובדים שם למעלה מ-30 שנה, אנחנו רחוב הרצל".
עוד סיפרה: "בעלי העסקים הם האנרגיה של הרחוב, תמיד מקבלים את כל הלקוחות בחיוך והמון אהבה, כי לרחוב הרצל יש לב ונשמה ולנו הרחובותיים יש חיוך מיוחד והוא בחינם. אנחנו לא אנשי הקניון, אנחנו האנשים שמכירים כל אחד ואחת אישית, את הסיפור חיים שלו, את האישיות שלו, את שושלת המשפחות לדורי דורות וזה מה שמייחד אותנו ואת רחוב הרצל שלנו. כל לקוח בשבילנו הוא לא סתם לקוח. לכל לקוח יש לנו המון כבוד ורגש. אסיים בזה שאם לא יהיו עסקים לא יהיה רחוב הרצל! תחשבו על זה".
קבוצת ערים
- אופקים
- אור יהודה
- אילת והערבה
- אשדוד
- אשקלון
- באר יעקב
- באר שבע והנגב
- בת ים
- גבעת שמואל
- גבעתיים
- גדרה
- גן יבנה
- גני תקווה
- דימונה
- הרצליה
- חולון
- יבנה
- יהוד מונוסון
- ירוחם
- ירושלים
- כל הארץ
- כפר סבא
- לוד
- מודיעין מכבים רעות
- מועצות - עוטף עזה
- מזכרת בתיה
- מצפה רמון
- נס ציונה
- נתיבות
- נתניה
- סביון
- ערד
- פתח תקווה
- קריית אונו
- קריית גת
- קריית עקרון
- קרית מלאכי ו-מ.א באר טוביה
- ראש העין
- ראשון לציון
- רחובות
- רמלה
- רמת גן
- רמת השרון
- שדרות
קטגוריות
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.








