במסגרת פעילות שביצע פקיד שומה חקירות ירושלים והדרום ברשות המסים, בשיתוף עם אגף החקירות של ביטוח לאומי ופקיד שומה אילת, עלה חשד כי בעל מסגרייה בעיר העלים הכנסות בסכום כולל של כ-4.5 מיליון ₪ בשנים 2015 – 2021.
בעל המסגרייה, גיא זינו, שוחרר אתמול בתנאים מגבילים על ידי בית משפט השלום באילת. באמצעות צו בית משפט נערכו חיפושים ונתפסו מסמכים וחומרי מחשב בביתו ובמקום העסק.
במסגרת החקירה עלה החשד כי בעל המסגרייה העלים הכנסות של מיליוני ₪, בין היתר באמצעות רישום עסקיו על שם ילדיו וקרובי משפחתו, פדיון צ'קים מלקוחות בצ'יינג'ים, והוצאת חשבוניות ללקוחות על שם עוסקים אחרים.
◼️ הצטרפו לחדשות אילת בווטסאפ לחצו כאן
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.








