מבזקים
היצירות שנולדו אחרי 7 באוקטובר הופכות לספר: ״קיר תגובה״ יושק ביבנה פתח תקווה: בן 64 אותר בביתו מספר ימים לאחר מותו מהלילה בחצות: מחיר הדלק יורד בחצי שקל לליטר נתניהו בבסיס חיל הים באשדוד: ״לא ניתן לאיים על המרחב הימי״ – פורר תקף: ״איפה היית בשלוש השנים האחרונות?״ שלושה נעצרו בחשד לתקיפה חמורה בהרצליה – הקורבן מת מפצעיו בבית החולים שיא חדש בפסטיבל בירושלים: יותר מ-10 אלף משתתפים והגינה שחזרה לקהילה ניידת ממוגרפיה הגיעה לאור יהודה: כ-70 נשים נבדקו במסגרת חודש המודעות לסרטן השד נס ציונה תתייחד עם הנופלים והנרצחים: הטקס העירוני יתקיים מחר קרן גבעתיים הושקה: אלה ארבעת המיזמים שהיא מבקשת לקדם בעיר שלוש שנים לשבעה באוקטובר: בני הנוער באשדוד יובילו את טקס הזיכרון העירוני 55 בני ובנות אשדוד שאינם: הנוער בעיר יוביל את טקס הזיכרון ל־7 באוקטובר יותר משנתיים וחצי בלי היימנוט: מאהל המחאה בירושלים יישאר עד 22 באוקטובר נערה בת 17 איבדה את הכרתה במהלך פעילות ספורטיבית בירושלים – מצבה קשה משה ברנשטיין מונה למנהל השירות הפסיכולוגי-חינוכי באור יהודה מגרש כדורגל חדש נפתח בפארק המזרקות בגבעת שמואל אירוע חריג בדרום: אוטובוס עלה באש בבסיס משמר הנגב – תחמושת התלקחה במקום מי מתחזה לאירמה צור מאשדוד? פרופיל מזויף פונה לחבריה ולבני משפחתה צפר להם בכביש – ונרדף עד החניה: כתב אישום חמור נגד צעיר מאשדוד וקטין ראש עיריית נס ציונה ומנכ"ל העירייה מגיבים להגעת להב 433: "אנחנו משתפים פעולה באופן מלא" מה מסתתר מתחת לבאסטות? סיורי שישי חדשים יוצאים לדרך בשוק העירוני בבאר שבע

בעקבות דוח תנועה באשקלון: כתב אישום הוגש נגד צעיר שתקף והתעמת עם שוטרים

לשכת התביעות של המשטרה הגישה כתב אישום לבית המשפט נגד רנאט איסקוב (20), לאחר שנתפס מבצע עבירה על אופניים חשמליים, קילל פקחית ושוטר, התנגד למעצר בצורה אלימה ודחף כוחות ביטחון

לשכת התביעות של משטרת ישראל הגישה לאחרונה כתב אישום חמור לבית משפט השלום בקריית גת נגד רנאט איסקוב, תושב אשקלון בן 20, בעקבות עימות אלים במיוחד שניהל עם שוטרים ופקחית עירונית. הרקע לאירוע, באופן מפתיע: דוח תנועה שגרתי שביקשו גורמי האכיפה לרשום לו.

על פי עובדות כתב האישום, המקרה התרחש במהלך פעילות אכיפת תנועה ממוקדת באשקלון. איסקוב נתפס בשטח כשהוא מבצע עבירת תנועה בעת שרכב על אופניים חשמליים. מיד לאחר מכן, נכנס הצעיר אל תוך חנות נוחות הממוקמת בתחנת דלק סמוכה. פקחית עירונית שניגשה אליו לחנות, הסבירה לו בצורה מכבדת את מהות עבירת התנועה שביצע והחלה ברישום הדוח.

בכתב האישום נטען כי בשלב זה איסקוב איבד את עשתונותיו והחל להמטיר קללות קשות ובוטות לעברה של הפקחית. שוטר שנכח במקום והבחין במתרחש התערב מיד כדי להרגיע את הרוחות, אך הנאשם הפנה את זעמו גם כלפיו: הוא קילל את השוטר, השמיע לעברו איומים חריפים ואף הגדיל לעשות כאשר ניסה להצמיד באגרסיביות את ראשו אל ראשו של השוטר (תנועת נגיחה מצמידה).

הדרמה החמירה כאשר השוטר הודיע לאיסקוב על עיכובו. על פי האישום, למקום הגיעו במהירות שניים מחבריו של הנאשם (שזהותם אינה ידועה למשטרה בשלב זה). איסקוב החל להתנגד למעצר באופן אקטיבי, הצליח להשתחרר בכוח מאחיזתו של השוטר, דחף אותו והמשיך להשתולל ולהתפרע גם לאחר שהשוטרים ניסו להשתלט עליו על הרצפה. רק הגעתו של שוטר שלישי לזירה הביאה להכנעתו ולביצוע המעצר בפועל.

לאור חומרת המעשים, התנגדותו הממושכת והאלימות שהפגין כלפי לובשי המדים, מדינת ישראל מייחסת לאיסקוב בכתב האישום עבירה של הפרעה לשוטר במילוי תפקידו, לפי סעיף 275 לחוק העונשין.

יודגש ויובהר כי מדובר בשלב של כתב אישום בלבד. כל העובדות המפורטות מעלה הן על פי הנטען על ידי חטיבת התביעות של המשטרה, ורנאט איסקוב מחזיק בחזקת החפות המלאה כל עוד לא הורשע בבית המשפט.


◼️ חדשות אשקלון והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: FREEPIK

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של אשקלון

לחצו כאן
דילוג לתוכן