מבזקים
בשורה לקריית גת: תקציב נוסף של 15 מיליון ש"ח לפיתוח העיר חיים ביבס במלחמה באלימות בני הנוער: "ננהג באפס סובלנות כלפי ונדליזם והפרות סדר" תאונה באשדוד: שני פצועים קל ברחוב דוד המלך פיצוץ אופנוע בראשון לציון: ארבעה פצועים באירוע על רקע פלילי רחובות נערכת לל״ג בעומר: מדורות רק במוקדים מוסדרים ובפיקוח קריית מלאכי בדרך למהפכה: יצא לדרך פרויקט הוותמ״ל שצפוי לשנות את פני העיר קריית החינוך גינסבורג ביבנה שוב על המפה: הישגים מרשימים לנבחרת האתלטיקה פרשת מעשים מגונים בביתר עילית: מחנך נעצר – בית המשפט התיר לפרסם את שמו שלושה חשודים נעצרו באירוע ירי באשקלון זה מותג הגלידות שיורד מיידית מהמדפים ישראל מחזקת את מערך החימוש: שתי אוניות ומטוסי מטען נחתו עם אלפי טונות ציוד צבאי עבודות הקו הכחול של המטרונית יוצאות לדרך ברחוב הרצל ברחובות אשקלון: עצים ניטעו בגני הילדים לזכר הנופלים תל אביב-יפו נגד המדורות: רק מוקדים מצומצמים יאושרו אשקלון: "שביל המעשים הטובים" נחנך באקו-פארק קריית גת: אות ראש העיר הוענק לתלמידים הבולטים בעיר באר שבע לפני ל״ג בעומר: קריאה לצמצם מדורות אשקלון מחבקת: יוזמה עירונית חדשה מעניקה מרחב של תמיכה ופנאי למשפחות השכולות רופא מסורוקה הורשע בחברות בדאע״ש באר שבע אומרת די לאלימות: בני הנוער התכנסו לעצרת מרגשת לזכר הנרצחים
21230815_1896997960310657_8750471473055733400_n

בעקבות הפרסום ב"רחובות היום": הוארך תוקף המבצע לגביית חובות ארנונה

21230815_1896997960310657_8750471473055733400_n

בעקבות הפרסום ב"רחובות היום" נודע לעיריית רחובות כי בסמכותה להאריך את תוקף המבצע לגביית חובות ארנונה – וכך עשתה, לרווחת התושבים כאשר מועצת העיר אישרה היום (שני) את הארכת המבצע בחודש נוסף – עד לסוף 2017.

ראש העיר, רחמים מלול אמר כי ״כידוע, תקציב העירייה נשען גם על תשלום הארנונה ולכן הכסף חוזר למעשה בצורת השירות שאנו מעניקים לתושבים בכל התחומים. מדובר במבצע משמעותי לחייבים ואנו ממליצים להם לנצל את ההזדמנות". מ"מ ומחזיק תיק המיסים, בנצי שרעבי: ״חשוב לנו להעניק לתושבים הזדמנות נוספת לפרוע את חובותיהם לעירייה. ההארכה בחודש נוסף – מאפשרת זאת״.

כפי שפורסם לראשונה ב"רחובות היום" ב-30 בנובמבר, אמור להסתיים מבצע הפחתת הארנונה ב-50% אולם אתמול (ראשון) נודע כי בסמכותה של עיריית רחובות וקברניטיה – ראש העיר רחמים מלול והמנכ"ל דורון מילברג, לקבוע, כי ניתן יהא להאריך את מבצע ההנחות עד לסוף השנה (בכפוף לאישור מועצת העיר), זאת לאחר תיקון של השר אריה דרעי, אשר פורסם ב-22 בנובמבר. השר דרעי ביצע תיקוני חקיקה להשגת יעדי התקציב וציין כי מועצה שהחליטה ערב תחילתן של התקנות על הפחתת סכום החוב לפי תקנה 26א(ב) לתקנות העיקריות ומעוניינת בהארכת התקופה לפי התקנה האמורה כתיקונה בתקנות אלה, צריכה לקבל החלטה בעניין זה.

כזכור, על פי החלטת רוב בישיבת מועצה אושר מבצע להפחתת הארנונה שיאפשר לחייבים לשלם את חובם בקיזוז של עד 50% מסכום החוב שצברו עד ה-31.12.14.  מי שלא ישלם את חובו יקבל עיקול לחשבון הבנק ולשם עיריית רחובות אינה מעוניינת להיגרר.

בתוך כך יצוין כי ההפחתה יכולה לחול אך ורק על חייב שהסדיר את חובו לשנים 2015 ו-2016. על פי התכנית שגיבש אריה דרעי, חייב שיפרע בתשלום אחד במזומן את החוב ייהנה מהנחה בשיעור של 50%. הנחה בגובה 45% תינתן לחייב שיפרע את סכום החוב בהסדר תשלומים אשר ייקבע על ידי הרשות המקומית: עד 12 תשלומים בהמחאה (צ'קים), עד 24 תשלומים בהוראת קבע או עד 36 תשלומים בכרטיס אשראי. ההנחה תבוטל אם החייב יצבור חוב של שני תשלומים או יותר.

דילוג לתוכן