הבוקר (חמישי) דווח כי מדריך חוגים ברמלה אומת לקורונה.המדריך העביר הפעלה במספר בגנים גנים בעיר ולאור כך, הודיע מיכאל וידל, כי נפלה החלטה להפסיק להכניס מפעילים חיצוניים לגני הילדים.
כזכור, מדריך הגנים עבד בתאריכים ה-14,16/7. הגנים בהם עבד: גן נווה מקסים, גן יפה נוף, גן סביון כולל ילדי נווה יונתן, גן גני דן, גן רועי. ראש העיר, מיכאל וידל: "על מנת להפחית את סיכויי ההידבקות בנגיף, ולאחר התייעצות עם יו"ר וועד ההורים העירוני, החלטתי, להפסיק הכנסת מפעילים חיצוניים לגני הילדים. אנו עושים ונוסיף לעשות כמיטב יכולתינו להנעים את שהייתם של הילדים במסגרת פעילות"גני הילדים של החופש הגדול. הנחייה זו תקפה גם לגבי הצהרונים".
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.








