פחות משבועיים לקח לנס ציונה להפוך לעיר ירוקה ובעירייה טופחים על השכם בעקבות השמירה על הכללים. מהניתוח של משל"ט הקורונה העירוני עולה, שעיקר ההדבקות בעיר הן במפגשים משפחתיים וחבריים בחללים סגורים וללא מסכות.
כמו כן נערכו בדיקות הקורונה בסופ"ש השבוע האחרון לעשרות גננות וסייעות. בעקבות כך התגלה כי גננת אחת נמצאה מאומתת לנגיף ובכך נחסך בידוד לקבוצה גדולה מאוד של ילדים וצוותי חינוך. סיירת ההסברה של המתנדבים פועלת בגינות ותגובות התושבים חיוביות ומרגשות. בעיריית נס ציונה נמסר: "אנחנו מאמינים בהסברה ויודעים שאת הקורונה נוכל לנצח מתוך משמעת אישית ואחריות קהילתית".
לגבי מגרשי הספורט, העירייה מעדכנת כי משחק משותף ללא מסכות עדיין אסור בשלב זה. "אנו ננתח את רמת התחלואה ונבחן את הנושא בהמשך". באשר לתפילות בבתי הכנסת: "התפילות אפשריות במרחב הפתוח בלבד ועפ"י מגבלת ההתקהלות (20 איש בשטח פתוח)".
קבוצת ערים
- אופקים
- אור יהודה
- אילת והערבה
- אשדוד
- אשקלון
- באר יעקב
- באר שבע והנגב
- בת ים
- גבעת שמואל
- גבעתיים
- גדרה
- גן יבנה
- גני תקווה
- דימונה
- הרצליה
- חולון
- יבנה
- יהוד מונוסון
- ירוחם
- ירושלים
- כל הארץ
- כפר סבא
- לוד
- מודיעין מכבים רעות
- מועצות - עוטף עזה
- מזכרת בתיה
- מצפה רמון
- נס ציונה
- נתיבות
- נתניה
- סביון
- ערד
- פתח תקווה
- קריית אונו
- קריית גת
- קריית עקרון
- קרית מלאכי ו-מ.א באר טוביה
- ראש העין
- ראשון לציון
- רחובות
- רמלה
- רמת גן
- רמת השרון
- שדרות
קטגוריות
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.









