מבזקים
בזמן המלחמה: משרד הפנים פותח את הברז לרשויות המקומיות מפקד פיקוד העורף באשקלון: ההנחיות מצילות חיים פעם אחר פעם משרד הפנים בנתניה: תקציב החופים יגדל, העיר תקבל ליווי שר הביטחון בקריית גת: “ככל שהעורף חזק – צה״ל חזק” חבר מועצת העיר רמלה הגיע לזירת נפילת שברי יירוט וסייע לתושבים בת ים: בת 65 נפגעה מאופנוע – מצבה בינוני ניסיון פיגוע בצומת תפוח: שני מחבלים ניסו לדרוס כוח צה״ל וחוסלו הרצוג ברמלה: “העולם צריך לראות לאן משגרים טילים” גדרה מתקשרת לוותיקים: מאות שיחות מאז תחילת המלחמה אשדוד בחירום: 28 מרכזי מיגון ואלפי שיחות לתושבים גם תחת 89 אזעקות: כך גני תקווה ממשיכה לתפקד רחובות: פצוע בינוני ופצועים קל בתאונת דרכים ברמלה: מנכ״ל משרד הפנים נחשף ליכולות החירום של מד״א נטלי דדון ביקרה במד״א ברמלה ויצאה עם החלטה מפתיעה בלב החירום בבאר שבע: צעירי שנת השירות מחזיקים את הקהילה מאחורי החזית ברמלה: כך מלווים את התושבים ברגעים הכי קשים אשקלון: הולך רגל בן 48 נפצע בינוני בתאונה הרצוג בירושלים ממשיך לפעול בחירום – ובר סימן טוב הגיע לסיור דקירה בלב רמת גן: איש ציבור בכיר נפצע קשה, החשוד נעצר ליד קריית מלאכי: שב״ח אותר, העסק נסגר מיידית

בשורה חשובה לתושבי ירושלים החלה פריסת מוני החשמל החכמים בעיר

מאפשרת לכל צרכן לבחור מאיזה ספק הוא רוכש את החשמל. המהלך חוסך לכל משק בית מאות ואף אלפי שקלים בשנה

שר האנרגיה וחברת החשמל בבשורה חשובה לתושבי ירושלים – החלה פריסת מוני החשמל החכמים בעיר, מהלך שיחסוך לכל צרכן מאות עד אלפי שקלים בשנהמהפכת החשמל שמוביל שר האנרגיה והתשתיות, אלי כהן, יחד עם חברת נגה וחברת החשמל, מאפשרת לכל צרכן לבחור מאיזה ספק הוא רוכש את החשמל. המהלך חוסך לכל משק בית מאות ואף אלפי שקלים בשנה, בהתאם להצעות המספקים, לאופי השימוש ולשעות צריכת החשמל.

פריסת המונים החכמים בעיר תאפשר לתושבים לקבל הנחות גבוהות יותר מספקי החשמל הפרטיים, זאת בשל העובדה כי ספקי החשמל יכולים לקרוא במדויק את צריכת החשמל. בנוסף, מונים חכמים מאפשרים התייעלות בשימוש בחשמל, שתחסוך גם היא כסף לתושבי העיר.

שר האנרגיה והתשתיות, אלי כהן:
"פריסת המונים החכמים היא בשורה צרכנית חשובה שתבוא לידי ביטוי בחשבון החשמל של תושבי ירושלים ותחסוך להם עד 20% בחשבון החשמל. החשמל הוא מוצר צריכה בסיסי בכל בית בישראל ואנו נעניק לכל הצרכנים הזדמנות שווה לבחור את ספק החשמל שלהם ולהוזיל את החשבון במאות ואף אלפי שקלים בשנה".

מנכ"ל חברת החשמל, מאיר שפיגלר:
"מדובר בבשורה ללקוחות החברה ולמשק החשמל. המונה החכם יספק מידע שוטף אודות צריכת החשמל, תקלות ברשת ועוד. הקידמה מטביעה את חותמה על יכולת חברת החשמל בשדרוג השירות, הגברת השקיפות והאצת התחרות, שמהרגע הראשון חברת החשמל תמכה בה ופעלה ליישם אותה. כך היה כאשר השר החליט להכניס לתחרות גם בעלי מונים מסורתיים וחברת החשמל נרתמה להוציא את ההחלטה לפועל."

ראש העיר ירושלים, משה ליאון:
"ירושלים מובילה קדימה גם בתחום ההתייעלות האנרגטית. פריסת המונים החכמים היא בשורה אמיתית לתושבים – היא תוזיל את חשבון החשמל, תגביר את השליטה בצריכה ותשפר את השירות. זהו עוד שלב בתהליך הפיכת ירושלים לעיר חכמה, חדשנית וחסכונית יותר עבור כל אחד ואחת מאיתנו."

 הצטרפו לחדשות ירושלים והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

צילום: דוברות השר

דילוג לתוכן