מבזקים
הסוכה שמגיעה עד הבית: היוזמה שתשמח מאות קשישים וניצולי שואה קריית גת: גבר כבן 30 נפצע בינוני באירוע דקירות בשדרות האגוז הרצליה: רכב חשמלי עלה באש בחניון תת־קרקעי בבניין מגורים "והילד הזה הוא אני": הסופר והמשורר יהודה אטלס הלך לעולמו בגיל 89 להב 433 עצרה שני חשודים – מראשון לציון ומרמאללה: יותר מ־4 מיליון שקל נתפסו בעסקת המרה לא חוקית חולון: בת 30 מפתח תקווה עוכבה בחשד לתקיפת איש צוות רפואי במרפאה סופית: שר הביטחון ישראל כ״ץ חתם – הרישום הפלילי של אלאור אזריה נמחק מצטיין ראש השנה: רס״ן עמית זינו מקריית גת קיבל אות הצטיינות ממפקד אוגדת איו״ש מעצרם של שני אזרחים ישראלים הוארך בעקבות פעילות לאיתור אמצעי לחימה 13 שוהים בלתי חוקיים ושני חשודים בהסעתם נעצרו באזור ירושלים צו סגירה למסעדה הפופולארית בת"א לאחר שאותר שוהה בלתי חוקי אחרי שנים של ציפייה: הקולנוע החדש של בת-ים נפתח הרחפנים הגיעו ממצרים – והסם נאסף בשטח ישראל: כתב אישום בפרשת ההברחה חשש לחייו של תושב מודיעין כבן 46 ״קשה לי לדבר עליו בלשון עבר״: הפרידה הכואבת של מד״א מקובי גרנות מראשון לציון מקרה נדיר בישראל: הילד שנדבק באמבה לאחר השחייה בכנרת נפטר 71 תושבים, 40 שעות של דיונים – אבל מי יחליט? רחובות יוצאת לאסיפת אזרחים ב – 25 שקל לתושבי אשדוד: פסטיבל היין חוזר לפארק אשדוד ים בסוכות אחרי השקעה של 12 מיליון שקל: המזח הצפוני במרינה באשדוד נפתח לציבור 25 מטר מתחת לאדמה, סמוך לכפר סבא: מנהרה ונשק נחשפו

בשורה למבוטחי כללית בקרית גת

רפואת העתיד כבר כאן ומהיום מכשיר ה – TYTO זמין לרכישה בבתי המרקחת של כללית ברחבי הארץ. מעתה כל מטופל המגיע לביקור במרפאה או זקוק למכשיר באופן מידי יוכל לרכוש ולקבל אותו באותו הרגע במקום.

מכשיר TYTO מאפשר אבחון רפואי לכל בני המשפחה בלי לצאת מהבית. מדובר על מכשיר מהפכני, קומפקטי ופשוט לשימוש שבאמצעותו ניתן לבדוק מרחוק: חום, לב, דופק, ריאות, גרון, אוזניים, בטן ועור ולהתייעץ עם רופא בשיחת וידאו. השירות זמין למבוטחי כללית גם כשהמרפאות סגורות וכל המידע מתועד על ידי הרופא הבודק בתיק האישי של המטופל. כללית, ארגון מוביל ומקדם חדשנות וטכנולוגיות רפואיות, השיק לראשונה את השירות לפני 4 שנים. מאז מאות אלפי משתמשים נהנים משירות זה 24/7 והמטופלים אשר משתמשים במכשיר מדווחים כי ההפעלה פשוטה וידידותית. האפשרות לקבל שירות רפואי מבלי להגיע למרפאה לעיתים תכופות ולהיחשף לתחלואה נוספת מעלה את חשיבות השירות במיוחד בתקופת מגפת הקורונה. "כללית מעניקה מגוון רחב של שירותי רפואה חדשניים, שירותים מאפשרים לנו דרכי התקשורת ישירים, זמינים ומותאמים לכל מטופל ובאמצעים הנוחים לו.  מאז הושק הTYTO , נרכשו מאות אלפי מכשירים, בשנתיים האחרונות נרשמה עליה חדה ברכישתם ובעקבותיה הוחלט לאפשר את רכישת המכשיר גם בבתי המרקחת במרפאות. אנו גאים בפריסה רחבה של שירותי רפואה הרבה מעבר לשעות הפעילות של המרפאות ובידי מיטב הרופאים, אנחנו כאן עבורכם" ציינה הגב' חדווה אמונה מנהלת כללית במחוז דרום.

"כללית נמצאת בעיצומה של מהפכה דיגיטלית, החל משירותי רופא און ליין 24/7, הזמנת תרופות עד הבית, ייעוץ רוקחי מרחוק ועוד, שירותים החוסכים את היציאה מן הבית בתקופות בהן רכישת מכשיר ה- TYTO ישירות מבתי המרקחת של כללית במחוז, הם שיפור נוסף בשירות וכעת, רכישת מכשיר מאפשר התקשרות זמינה עם רופא מכל מקום ובכל זמן" סיכמה הגב' עירית צדוק, הרוקחת המחוזית של כללית בדרום. במחוז דרום של כללית ניתן לרכוש את מכשיר ה – TYTO בבתי המרקחת הבאים: באר שבע – מרפאת נווה זאב, מיתר – מרפאת כללית, דימונה – מרפאת כללית ד', אשקלון – המרכז לבריאות הילד, קריית גת – המרכז לרפואה יועצת. עלות המכשיר: 179 ₪ עבור מבוטחי כללית.

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של קריית גת

לחצו כאן
דילוג לתוכן