תושבי שדרות מתבשרים הערב על חזרה לשגרה מלאה, בתיאום עם חגיגות המימונה. לאחר הודעת פיקוד העורף על מעבר אזור עוטף עזה למדרג 1 (צבע ירוק) החל ממחר (חמישי, 9.4) בשעה 06:00, קיים ראש העיר אלון דוידי הערכת מצב שבסיומה הוחלט על פתיחה כוללת של מוסדות החינוך בעיר.
המעבר למדרג ירוק משמעותו הסרת כלל המגבלות על פעילויות חינוכיות, התקהלויות ופתיחת מקומות עבודה.
מתווה הלימודים המעודכן בשדרות:
יום חמישי (9.4.2026):
-
שעות פעילות: כלל המסגרות, כולל החינוך המיוחד והחווה החקלאית, יפעלו בין השעות 08:00 ל-16:00.
-
הזנה: לא תסופק הזנה בבתי הספר ובגנים. ההורים מתבקשים לצייד את הילדים בכריכים לארוחות הבוקר והצהריים.
-
הסעות: מערך ההסעות יפעל כסדרו עבור כלל התלמידים.
-
עדכונים פרטניים: לגבי שינויים קלים בגני הילדים או בפעילות הצהרונים, ההורים יעודכנו באופן ישיר על ידי המוסדות.
יום שישי (10.4.2026):
-
הלימודים יתקיימו בכל המסגרות בין השעות 07:30 ל-12:00.
החל מיום ראשון (12.4.2026):
-
חזרה מלאה ושגרתית למסגרות החינוך לפי השעות הרגילות, כולל חידוש מערך ההזנה.
ראש העיר, אלון דוידי, בירך את התושבים בברכת "תרבחו ותסעדו" וציין כי העירייה תמשיך לעקוב מקרוב אחר הנחיות גורמי הביטחון ולעדכן את הציבור בכל שינוי. "החזרה לשגרה היא חלק מהחוסן שלנו", הוסיף ראש העיר.
◼️ חדשות שדרות והסביבה בווטסאפ לחצו כאן
קבוצת ערים
- אופקים
- אור יהודה
- אילת והערבה
- אשדוד
- אשקלון
- באר יעקב
- באר שבע והנגב
- בת ים
- גבעת שמואל
- גבעתיים
- גדרה
- גן יבנה
- גני תקווה
- דימונה
- הרצליה
- חולון
- יבנה
- יהוד מונוסון
- ירוחם
- ירושלים
- כל הארץ
- כפר סבא
- לוד
- מודיעין מכבים רעות
- מועצות - עוטף עזה
- מזכרת בתיה
- מצפה רמון
- נס ציונה
- נתיבות
- נתניה
- סביון
- ערד
- פתח תקווה
- קריית אונו
- קריית גת
- קריית עקרון
- קרית מלאכי ו-מ.א באר טוביה
- ראש העין
- ראשון לציון
- רחובות
- רמלה
- רמת גן
- רמת השרון
- שדרות
קטגוריות
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.








