מבזקים
מרדף, רכב גנוב וקטין שנעצר: כך סוכל ניסיון גניבת כלי רכב באשדוד שוהים בלתי חוקיים הסתתרו בתעלת ביוב: מבצע אכיפה חשף חשדות חמורים באתרי בנייה בבאר שבע דרמה באתר עבודה בשער שומרון: פועל כבן 30 מחוסר הכרה לאחר שנפגע מחפץ כבד לא רק בייביסיטר: קריית מלאכי משנה את כללי המשחק של הקיץ לילדי העיר יותר מ – 3.3 מיליארד שקל: פסיקה דרמטית בירושלים נגד חמאס בעקבות מתקפת 7 באוקטובר יום אחרי החנוכה: כיכר עופרים החדשה בבית אריה כבר משנה את התנועה באזור גלי עטרי קיבלה את מגן הזהב של הקהילה הגאה: “למדתי מכם אומץ מהו” תלמידי יבנה יצאו מהכיתה ונכנסו לעולם המדע האמיתי קטטה בבית קפה באשדוד לא דווחה למשטרה – העסק נסגר בצו מנהלי אשדוד: הולך רגל נפגע מאוטובוס ופונה במצב בינוני ליבו נעצר בבית – וחזר לפעום: בן 76 מנתיבות ניצל בזכות תגובה מהירה של כונני החירום לוד: הולך רגל בן 26 נפגע מרכב נתיבות: בן 4 נפגע מרכב נתניהו במסר לעם הלבנוני: "חיזבאללה חלש מאי פעם, ישראל חזקה מאי פעם" חשש לחייה של בת 15 מקריית מלאכי חשד חמור בתל אביב: בן 25 נעצר בחשד לעבירות מין ופגיעה בפרטיות דרמה: אזרחית ישראלית חולצה מהשוק בקלקיליה – הועברה לכוחות הביטחון בשלום גבעתיים משיקה מלגות של 10,000 שקל לסטודנטים דירות החל מ-3.36 מיליון שקל: פרויקט ענק בירושלים נחשף גאווה ענקית לקריית אונו: בית הספר אביגדור ורשה הוכתר לאלוף ישראל בשחמט

בשורה לתושבי בית שמש והאזור: מחלף גבעת שרת החדש נפתח לתנועה

הפרויקט בעלות של כ-200 מיליון שקלים יביא להקלה מיידית בעומסי התנועה וישלים רצף נסיעה דו-נתיבי משער הגיא ועד דרום העיר; השרה רגב: "משקיעים בתשתיות שמחברות בין ערים צומחות למרכזי תעסוקה"

בשורה טובה לתושבי בית שמש והסביבה: מחלף גבעת שרת החדש בכביש 38 נפתח לתנועה. פתיחת המחלף מהווה שלב מרכזי בפרויקט שדרוג כביש 38 בקטע שבין צרעה לגבעת שרת, המבוצע על ידי חברת נתיבי ישראל. הפרויקט, שעלותו נאמדת בכ-200 מיליון שקלים, נועד להביא להקלה מיידית בעומסי התנועה ולשיפור הבטיחות בעורק התחבורתי המרכזי של אזור הרי יהודה. המחלף החדש הוא המרכיב ההנדסי המורכב ביותר בפרויקט, ועם פתיחתו נמשכות העבודות להרחבת הכביש לדו-מסלולי ודו-נתיבי לכל אורכו, לצד פיתוח נופי וארכיאולוגי בפארק תל בית שמש והשלמת גשר להולכי רגל ומטיילים. העבודות כולן צפויות להסתיים בתוך כארבעה חודשים.

עם סיום הפרויקט, יושלם לראשונה רצף נסיעה מלא ונטול צווארי בקבוק לאורך כל כביש 38 – מחיבורו לכביש 1 במחלף שער הגיא ועד לכניסה לשכונותיה הדרומיות של בית שמש. המהלך מקבל משנה חשיבות לאור צמיחתה המואצת של העיר, המונה כיום מעל ל-180 אלף תושבים. השדרוג יקצר משמעותית את זמני הנסיעה למוקדי התעסוקה בירושלים ובמרכז הארץ ויחזק את החוסן הכלכלי של האזור. כחלק מהחזון התחבורתי, מקדם משרד התחבורה גם את הקמת מחלף "ביג" הצפוני שצפוי לצאת לביצוע בשנה הקרובה, ויבטל את הצמתים המרומזרים האחרונים שנותרו בציר.

שרת התחבורה והבטיחות בדרכים, תא"ל (במיל') מירי רגב, התייחסה למהלך: "פתיחת מחלף גבעת שרת היא צעד נוסף במימוש חזון 'מחברים את ישראל' – בצפון, בדרום וגם במרכז אנו משקיעים בתשתיות שמחברות בין ערים צומחות לבין מרכזי תעסוקה ושירותים, משפרות את איכות החיים של האזרחים ומגבירות את הבטיחות בדרכים. בית שמש נמצאת בתנופת צמיחה משמעותית, ושדרוג כביש 38 יעניק לתושביה נגישות טובה, בטוחה ומהירה יותר לירושלים ולמרכז הארץ."

מנכ"ל משרד התחבורה, משה בן זקן, הוסיף כי הפרויקט מבטא את המחויבות להסרת חסמים תחבורתיים שנצטברו לאורך שנים, ומנכ"ל נתיבי ישראל, ניסים פרץ, ציין כי פתיחת המחלף היא צעד קריטי בשיפור רמת השירות והבטיחות בדרך עבור תושבי העיר ויישובי הסביבה.


◼️ חדשות בית שמש והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

◼️ חדשות תחבורה בישראל, נהגים, מוניות, אוטובוסים, תנועה ועוד בווטסאפ לחצו כאן

קבוצת ערים
קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: דוברות הכנסת

דילוג לתוכן