מבזקים
אחרי 35 שנה: מהפכת הענק בהיכל התרבות של אור יהודה יוצאת לדרך המשטרה סגרה בבת אחת שישה בתי עסק בנגב מחשש שיהפכו למטרות ירי דירה בהנחה: אלפי משפחות מתחרות על דירה בכפר סבא, יהוד, מזכרת בתיה ואילת בת ים: בני נוער ממשפחות מילואים וכוחות הביטחון פתחו את הקיץ על הגלים אחרי יותר מ – 30 שנות יריבות: הבבא ברוך הגיע להילולה של משפחת איפרגן בנתיבות בירה, רוק וחגיגות 30: פסטיבל הבירה של מודיעין חוזר עם הג'ירפות ומרסדס בנד קריית גת בקזחסטן: העיר מציגה את עצמה לעולים פוטנציאליים ביריד עלייה ראשון מזה 11 שנים בבאר שבע מצאו דרך חדשה להילחם באלימות ברשת: הילדים עצמם הפכו לשומרי הסף של הוואטסאפ ראש העין הוכרה כיישוב זכאי לרישיון נשק אישי מבצע הצלה במעמקי אילת: אלמוג ענק במשקל 80 ק"ג הועבר למקום מבטחים קריית עקרון נערכת לקיץ: שולחנות עגולים למניעת אלימות בקרב בני נוער גבעתיים פותחת עגלת קפה שישית: המחירים הוגבלו, גם טבעונים ורגישים לגלוטן בפנים בן 14 נהג ברכב על גבי הג'אנטים וניסה להימלט מהמשטרה בנתיבות "אם יפגעו במפעלי ים המלח – כל הנגב ייעצר": קרב הענק על 30 אלף משרות בדרום פתח תקווה: קטין הותקף ונפצע, מספר קטינים נעצרו במהלך הלילה מהכיתה אל הכוכבים: 47 נערות מבאר שבע ואופקים מסיימות שנה ראשונה בתוכנית שמכוונת לעולמות התעופה והחלל היתושים כבר כאן: 10 פעולות פשוטות שיעזרו לכם לעבור את הקיץ בלי מזיקים הם הגיעו לישראל בתקופה הכי מורכבת – ובגבעת שמואל מנסים לתת להם בית הסוואנה מתמלאת חיים: שישה עופרי גנו חדשים נולדו בספארי רמת גן לא יורדות מהפודיום: המתעמלות מאשקלון כבשו שתי אליפויות ארציות

בשורה לתושבי קרית עקרון: תקודם תוכנית הטמנת קווי החשמל

שר האנרגיה והתשתיות אלי כהן: הטמנת קווי המתח בקרית עקרון תגביר את אמינות מערכת החשמל, תשפראת נראות פני הרחובות ותסייע בקידום תוכניות הבניה באזור. יחד עם ראש המועצה אילן ירימי, נמשיך לפעול למען פיתוח התשתיות בקרית עקרון ושיפור אספקת האנרגיה."

שר האנרגיה והתשתיות וחבר הקבינט המדיני ביטחוני, אלי כהן, קיים יחד עם ראש המועצה אילן ירימי, ביקור מקצועי במועצה. השר וראש המועצה סיכמו על קידום תוכנית הטמנת קווי החשמל במועצה ופיתוח תשתיות המים והביוב,כדי לסייע בקידום תוכניות הבניה תוך הגברת אמינות מערכת החשמל בשגרה ובחירום.

שר האנרגיה והתשתיות אלי כהן: הטמנת קווי המתח בקרית עקרון תגביר את אמינות מערכת החשמל, תשפראת נראות פני הרחובות ותסייע בקידום תוכניות הבניה באזור. יחד עם ראש המועצה אילן ירימי, נמשיך לפעול למען פיתוח התשתיות בקרית עקרון ושיפור אספקת האנרגיה."

ראש המועצה קרית עקרון אילן ירימי: *שמחנו לארח את השר אלי כהן והגורמים המקצועיים במשרד האנרגיה,

כדי לקדם פרויקטים משמעותיים הקריטים לבניית השכונה החדשה וחידוש היישוב הוותיק. מדובר בפגישה חשובה ומשמעותית מאוד. אני מודה לשר כהן וצוותו על הביקור ועל שיתוף הפעולה הפורה שנמשך כבר שנים ארוכות. הטמנת קווי המתח באדמה תגביר את אמינות מערכת החשמל, תצמצם פגיעות בקווי ההולכה, תשפר את פניי העיר ותפחית את מגבלות הבנייה והתכנון ברחבי העיר. הטמנת קווי המתח היא פרויקט ארצי בעל חשיבה רבה למשק החשמל, שיושקעו בו למעלה מ-20 מיליארד שקלים בשנים הקרובות ויאפשר לרשויות למקסם את השימושים בקרקע ולצמצם את הפגיעה בנוף.

◼️ הצטרפו לחדשות קריית עקרון בווטסאפ לחצו כאן 

 

קבוצת ערים
קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: דוברות קריית עקרון

דילוג לתוכן