גדרה התבשרה הערב (רביעי) על פטירתו של הרב נס כרמון ז"ל שנפטר בגיל 53 בלבד. כרמון, היה מוכר ע"י חב"ד, משלוחי הרבי בגדרה, יזם ואיש הייטק מהגדולים בחב״ד.
על פטירתו נודע לפני כשבוע, אך ראש המועצה, יואל גמליאל, ראה לנכון לשתף ולספר על חייו של הרב האהוב. כרמון היה מתכנת ויזם, סטארטאפים בהייטק, ופיתח אפליקציה להפצת מסרים, ושיווק למיליוני לקוחות בכמות בלתי מוגבלת.
בין השאר, היה מוכר ברחבי גדרה בשל ביתו הייחודי שהקים בשכונת נחלים א', בסגנון בית מגורים ניו יורק (צורת 770).
יואל גמליאל הספיד: "את נס כרמון ז״ל הכרתי מהיותו תושב מעורב בקהילה. איש משפחה, איש של חסד ועשייה, אדם צנוע אשר ראה את טובת הכלל וסייע לכל פונה ותמיד עם חיוך, באדיבות ובסבלנות".
קבוצת ערים
- אופקים
- אור יהודה
- אילת והערבה
- אשדוד
- אשקלון
- באר יעקב
- באר שבע והנגב
- בת ים
- גבעת שמואל
- גבעתיים
- גדרה
- גן יבנה
- גני תקווה
- דימונה
- הרצליה
- חולון
- יבנה
- יהוד מונוסון
- ירוחם
- ירושלים
- כל הארץ
- כפר סבא
- לוד
- מודיעין מכבים רעות
- מועצות - עוטף עזה
- מזכרת בתיה
- מצפה רמון
- נס ציונה
- נתיבות
- נתניה
- סביון
- ערד
- פתח תקווה
- קריית אונו
- קריית גת
- קריית עקרון
- קרית מלאכי ו-מ.א באר טוביה
- ראש העין
- ראשון לציון
- רחובות
- רמלה
- רמת גן
- רמת השרון
- שדרות
קטגוריות
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.








