מבזקים
אחרי איומים ואלימות בבית ספר ברמלה: הלימודים מחר יחלו רק ב – 10:00 קיבלתם הודעה על חוב לעיריית יהוד מונוסון או אשקלון? אל תלחצו על הקישור עשרות שקיות סמים נתפסו בדירה בחולון: שני אחים נעצרו בחשד לסחר מעקב סמוי מאשקלון הסתיים בכביש 4: אקדח, רובה חיצים וסכין נתפסו ברכב ההתפתחות בפרשת המנהרות סמוך לכפר סבא: אחד החשודים הוא קצין בביטחון המסכל הפלסטיני השוטר עצר את הרכב ביבנה – ואז התגלה מי מסתתר בתא המטען רחובות: ירד מהרכב מול השוטרים – וניסה להימלט מהמקום "אני הולך להרוס לכם את החיים": תושב גדרה מואשם באיומים על אשתו ויכוח בין בני זוג ביבנה הסתיים בתקיפה ובמרדף על קורקינט מה יקרה על הבמה? ערב האלתורים שיגיע לדימונה הסוכה הכי יפה בעיר תזכה בפרס: התחרות שיצאה לדרך בפתח תקווה אוהבים את ג׳ו עמר? ברמלה מכינים ערב נוסטלגי במיוחד פעם תשיעית נהיגה בפסילה: האישום החריג נגד תושב אילת חשד לתקיפת בת זוג באילת: בית המשפט הורה על שחרור החשוד חולון: בן 15 נפצע באורח קשה ניסה להימלט מהשוטרים על סורון באשדוד – ונעצר עם סמים וגז פלפל פועל כבן 25 נפצע אנוש באתר בנייה בקריית עקרון הגיע לאילת לחופשה – ונעצר בחשד לסחר בסמים: יותר מ – 5.5 ק״ג נתפסו בדירה פיצוץ ברחוב הסנהדרין בחולון: נער בן 15 פונה במצב קשה חיפשו בבית ולא מצאו דבר – ואז עלו לגג המחסן: M16 ותחמושת נתפסו ברמלה

בשורה משמעותית לתושבי רמלה

שדרוג הכניסה לעיר, תחנת רכבת יזמית, ותגבור התח"צ לשכונות הוותיקות: שרת התחבורה מירי רגב ביקרה ברמלה והנחתה על קידום של שורת פרויקטים תחבורתיים בעיר

"העיר רמלה הולכת לשנות את פניה בשנים הקרובות ולצמוח באופן משמעותי, מה שמחייב תכנית תחבורתית מערכתית ומקיפה שתביא בחשבון את הצרכים העתידיים של העיר" –

כך אמרה שרת התחבורה והבטיחות בדרכים, תא"ל (במיל') מירי רגב, במהלך דיון מקצועי שערכה היום (ג׳) בעיריית רמלה, יחד עם ראש העיר, מיכאל וידל, הנהלת העירייה וגורמי המקצוע במשרד התחבורה, במטרה לצמצם פערים ולסייע לתנופת הפיתוח בעיר.

בהתאם להמלצת מנכ"ל 'נתיבי ישראל', ניסים פרץ וראש מינהל תשתיות, אבנר פלור, הנחתה שרת התחבורה את גורמי המקצוע, לצאת לתכנון מפורט לאחר סיום התכנון הסטטוטורי לכניסה של העיר, שתאפשר כניסה חלקה שלא דרך תחנת הדלק, תוך שילוב של הנת"צ שעובר במקום.

לאור הביקוש הרב לתגבור התחבורה הציבורית בשכונות נאות שמיר וג׳ואריש בעיר ובתמיכת גורמי המקצוע, הנחתה השרה רגב את גורמי המקצוע ב'רשות הארצית לתחבורה ציבורית', לעבוד בתיאום עם העירייה, על מנת לקדם פתרונות תחבורה ציבורית לטובת תושבי השכונות. כמו כן, סיכמה השרה רגב כי לאחר סיום התכנון המפורט שנמצא בשלבי סיום, חברת 'נתיבי איילון' יבצעו את החיבור לשכונת ג׳ואריש ולשכונה החרדית החדשה 'נאות עובדיה' שתוקם בסמוך, במטרה לייעל ולשפר את הנגישות של תושבי המקום.

במסגרת פרויקט 'אופק רחב' להקמת מחנה רב זרועי בעיר רמלה, ובהמלצת מנכ"לית נתיבי איילון, אורלי שטרן, הנחתה שרת התחבורה את גורמי המקצוע ממינהל תשתיות ורכבת ישראל לבחון את קידום התכנית להקמת תחנת רכבת יזמית במקום בשל הקרבה לבקו"ם והצפי לתנועת אלפי אנשים. בנוסף, הורתה השרה לרשות הארצית לתחבורה ציבורית, להסיר חסמים ולצמצם פערים לקראת הקמת מסוף תחבורתי משולב בעיר שישלב תעסוקה ומסחר. מנכ"ל הרלב"ד בישר בישיבה כי בקרוב יועבר תקציב ייעודי לעירייה לטובת סימונים והתקני בטיחות להגברת הבטיחות בכבישי העיר.

שרת התחבורה והבטיחות בדרכים, תא"ל (במיל') מירי רגב:

"בעקבות מעבר בסיס הבקו"ם לרמלה, השכונות החדשות שעתידות לקום והמיקום המרכזי של העיר, רמלה הולכת לצמוח ולהתפתח למימדים אדירים, משרד התחבורה מגוייס באופן מלא לטובת פיתוחה של העיר ומגבש תכניות רחבות היקף בשיתוף פעולה עם העירייה, שיביאו בחשבון את הצרכים הייחודים תוך ראיית פני עתיד ומתן דגש על חיבוריות וקישוריות לכל חלקי הארץ. אני מודה לראש העיר על שיתוף הפעולה".

ראש העיר רמלה, מיכאל וידל:

"אני מבקש להודות לשרת התחבורה, מירי רגב ולצוותה על ביקורם החשוב ברמלה. קידום תחום התשתיות והתחבורה הוא בעל חשיבות עליונה להתפתחות העיר ולרווחת תושביה. הדיון המקצועי והפורה תרם להתקדמות משמעותית במבחר נושאים אשר יביאו בשורה חשובה בתחום התחבורה לתושבי רמלה. אני מאמין שהביקור הזה הוא צעד חשוב בדרך לשיפור התחבורה הציבורית והתשתיות בעיר, ואני מודה לשרה על המחויבות וההשקעה בתחום קריטי זה".

 

◼️ לקבוצת חדשות רמלה והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

◼️ לקבוצת חדשות בווטסאפ – חדשות מהארץ לחצו כאן

■ לקבוצת חדשות בווטסאפ – מלחמה בישראל חרבות ברזל לחצו כאן

◼️ לרשימת קבוצות הווטסאפ השוות שכדאי לכם להצטרף אליהן – לחצו כאן

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: דוברות עיריית רמלה

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של רמלה

לחצו כאן
דילוג לתוכן