עיריית רחובות הודיעה היום (שלישי) על הארכת מועד תשלום שובר הארנונה השנתי, זאת בעקבות עומסים חריגים שנרשמו בימים האחרונים במוקד המענה הטלפוני של העירייה.
העומסים נגרמו בעקבות פניות רבות של תושבות ותושבים שביקשו להסדיר את תשלום השובר השנתי, המזכה בהנחה של 2%. בעקבות כך, העירייה תגברה את מערך המענה הטלפוני והחליטה להאריך את מועד התשלום עד ליום 15.2.26.
מעיריית רחובות נמסר כי נציגי העירייה ישובו לכל התושבות והתושבים שהשאירו פניות במוקדים, וכי ההארכה נועדה לאפשר לציבור להשלים את התשלום בצורה נוחה וללא לחץ.
בעירייה הדגישו כי הם פועלים לשיפור השירות ומתנצלים על אי־הנוחות שנגרמה בעקבות העומסים החריגים.
◼️ חדשות רחובות והסביבה בווטסאפ לחצו כאן
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.










