מבזקים
דיווח ראשוני: תקלה נרחבת ברשתות החברתיות פייסבוק ואינסטגרם כביש 35: רכב התהפך בתאונה קשה סמוך לברכיה, שני פצועים חולצו במצב בינוני פרסום ראשון: כתב אישום חמור נגד נהג מונית מאשקלון שביצע מעשים מגונים בנוסעת בינה מלאכותית בקלפי: מכפיל כוח אסטרטגי או סכנה לאמון הציבור? אבריאל בן דור בטור מיוחד מחווה מרגשת ומצמררת: נשקו האישי של רנ"ג איתמר אלוס ז"ל מאופקים הוענק לבני משפחתו סכנה לבריאות הציבור: משרד הבריאות מזהיר מפני שמן זית מזויף באמצע הרחוב, לאור יום: ירי באשדוד; בן 23 הובהל לבית החולים "תעשי פול גז": ילדה בת 14 מאור יהודה לקחה את הרכב של אמא שלה ויצאה לסיבוב מסוכן עם החברים נהגים, שימו לב: חסימה ושינוי זמני בהסדרי התנועה הלילה בכביש 200 אחרי 35 שנה: מהפכת הענק בהיכל התרבות של אור יהודה יוצאת לדרך המשטרה סגרה בבת אחת שישה בתי עסק בנגב מחשש שיהפכו למטרות ירי דירה בהנחה: אלפי משפחות מתחרות על דירה בכפר סבא, יהוד, מזכרת בתיה ואילת בת ים: בני נוער ממשפחות מילואים וכוחות הביטחון פתחו את הקיץ על הגלים אחרי יותר מ – 30 שנות יריבות: הבבא ברוך הגיע להילולה של משפחת איפרגן בנתיבות בירה, רוק וחגיגות 30: פסטיבל הבירה של מודיעין חוזר עם הג'ירפות ומרסדס בנד קריית גת בקזחסטן: העיר מציגה את עצמה לעולים פוטנציאליים ביריד עלייה ראשון מזה 11 שנים בבאר שבע מצאו דרך חדשה להילחם באלימות ברשת: הילדים עצמם הפכו לשומרי הסף של הוואטסאפ ראש העין הוכרה כיישוב זכאי לרישיון נשק אישי מבצע הצלה במעמקי אילת: אלמוג ענק במשקל 80 ק"ג הועבר למקום מבטחים קריית עקרון נערכת לקיץ: שולחנות עגולים למניעת אלימות בקרב בני נוער
37698860_10156546031094710_179703961400377344_o

גבי גאון מקדם הקמת מרכז טכנולוגי-לאומי: " "מה שנעשה עד כה כשל, הגיע הזמן לאתחל את המערכת"

37698860_10156546031094710_179703961400377344_o

 

חבר מועצת מזכרת בתיה והמועמד המשמעותי לראשותה, גבי גאון, מתכנן הקמת מרכז טכנולוגי מתקדם – לשם כך נפגש עם שר המדע, שר האוצר ושר הכלכלה ובמקביל עם אישים בכירים ומומחים בתחום

"הנה הזדמנות של פעם בחיים לחלץ את המושבה מהגרעון החמור ולעצור את  הקיצוץ בחינוך ובשירות לתושב״ – את הדברים הללו אמר השבוע גבי גאון, המועמד המוביל לראשות מזכרת בתיה אשר מתכנן הקמת מרכז טכנולוגי מתקדם. גאון הוסיף כי ״איכות התושבים כאן, הטבע הסובב את המושבה, תחנת הרכבת שבהקמה, החיבור לכביש 6 בשילוב תשתיות לתעשיית ההייטק – מייצרים הזדמנות לחולל מפנה במצבה הכלכלי של המושבה ולאפשר סוף סוף מדיניות של רווחה והשקעה בחינוך, בתרבות, בניקיון ובנוער. נפעל לקידום החיבור של המושבה לכביש 6 אחרי הרבה שנים של מריחה ועיכוב התוכנית. נחבר גם את בתי הספר והתלמידים לטכנולוגיה של העידן החדש במהלך אשר יניע יזמים להקים מקומות בילוי שקטים ואוירה נעימה כיאה לאווירה הכפרית. כדי להצליח נרתום למהלך את בעלי הקרקעות, נחבור ליזמים מצליחים שעשו זאת ונסתייע במשרדי הממשלה״.

גאון – שלאחרונה נפגש לקידום הנושא עם שר המדע, שר האוצר ושר הכלכלה וכן עם אישים בכירים ומומחים בתחום – הוסיף כי מול האינטרסים הפרטיים, גני האירועים והמרכזים המסחריים אשר אינם מתאימים לאווירה הכפרית של מזכרת בתיה ומייצרים עסקים שאינם מצליחים, יש להציב אלטרנטיבה ראויה אשר תצמיח הכנסות למועצה ופעילות תורמת לתושבים, בדגש על הנוער שפעמים רבות מוצא עצמו משוטט בחוסר מעש. עוד ציין: "כבר ברור שמה שנעשה עד כה כשל ברובו והגיע הזמן לאתחל מחדש את המערכת, לחשוב אחרת ומחוץ לקופסה ולהצעיד את מזכרת בתיה לעידן פתוח, שקוף וקהילתי. התחייבתי לפעול למען שיפור איכות החיים במושבה ואעבוד ללא לאות כדי לקדם זאת. התכנית היא המענה הנכון ביותר לעצירת הגרעון ולצמיחה כלכלית שתשפר את השירות לתושב, את התעסוקה ואת איכות חיים במקום שאנו כל כך אוהבים״.

בתוך כך ממשיך גאון לקיים מפגשי שיח עם התושבים מידי ערב – והם מצהירים כי כולם בעד שינוי הקיים, לרבות החלפת ראש המועצה הנוכחי. בשיח שהתקיים באזור הותיק הבטיח גאון לתושבים: "מחזור לטפח את השכונה יחד עם התושבים". במסגרת מאה הימים לבחירות אמר: "הדרך להפוך את מזכרת למנצחת היא להפוך את הגירעון – לצמיחה כלכלית, מקיצוץ בחינוך – להובלה בחינוך, מעיכוב – להאצת הפיתוח, מהתעלמות – לשירות לתושב, מהסתרה – לשקיפות, מהשתקת תושבים – לשיח פתוח, משחיתות – לנקיון ציבורי, מנקמנות – לשותפות-דרך, ממפלגנות – לקהילתיות ומהתנהלות – לניהול עדכני".

קבוצת ערים
קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

דילוג לתוכן