לפני מס' ימים התקבל דיווח מאיתורן במוקד 100 של המשטרה על חשד לגניבת רכב מרח' יצחק שמיר בגבעת שמואל.
שוטרי הסיור של תחנת מסובים החלו בסריקות שבמהלכן הבחינו ברכב המדובר סמוך לצומת גבעת כח. השוטרים חתרו למגע ועצרו את החשוד, שוהה בלתי חוקי, בן 36, תושב שטחים. החשוד הובא לחקירה שבסיומה נכלא.
עפ"י החקירה, החשוד הגיע למקום עם חשוד נוסף שזהותו אינה ידועה תוך שניפצו את שמשת החלון של דלת הנהג, שברו את ידית ההילוכים, והחשוד נמלט מהמקום עד שנתפס. בעבור "העבודה" הוצע לו 1,000 ש"ח.
עם סיומה של החקירה, יחידת התביעות של משטרת מחוז ת"א הגישה כתב אישום נגד החשוד בגין כניסה או ישיבה בישראל שלא כחוק, חבלה במזיד ברכב, פריצה לרכב בכוונה לגנוב, גניבת רכב, נהיגה ללא הוצאת רישיון נהיגה מעולם וללא ביטוח וכן בקשה למעצרו עד תום ההליכים.
קבוצת ערים
- אופקים
- אור יהודה
- אילת והערבה
- אשדוד
- אשקלון
- באר יעקב
- באר שבע והנגב
- בת ים
- גבעת שמואל
- גבעתיים
- גדרה
- גן יבנה
- גני תקווה
- דימונה
- הרצליה
- חולון
- יבנה
- יהוד מונוסון
- ירוחם
- ירושלים
- כל הארץ
- כפר סבא
- לוד
- מודיעין מכבים רעות
- מועצות - עוטף עזה
- מזכרת בתיה
- מצפה רמון
- נס ציונה
- נתיבות
- נתניה
- סביון
- ערד
- פתח תקווה
- קריית אונו
- קריית גת
- קריית עקרון
- קרית מלאכי ו-מ.א באר טוביה
- ראש העין
- ראשון לציון
- רחובות
- רמלה
- רמת גן
- רמת השרון
- שדרות
קטגוריות
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.









