גבעת שמואל מוכנה לכל מצב

האימון כלל הדרכות מקצועיות ותירגול מעשי בכלי חילוץ ולראשונה עשו שימוש בגרור סע"ר חדש שהתקבל מרח"ל

יחידת החילוץ העירונית (סע"ר גבעת שמואל) קיימה אימון מקצועי בבסיס מחוז דן של פיקוד העורף, במסגרת היערכות מערך החירום העירוני לתרחיש מלחמה בצפון.

האימון כלל הדרכות מקצועיות ותירגול מעשי בכלי חילוץ שכללו כריות הרמה, מגבהים מכאניים, מגזריים הידאוליים וציוד חילוץ נוסף. את התרגול הוביל תום מ"פ חילוץ מגדוד של פיקוד העורף ומפקד יחידת הסע"ר העירונית – ירום לוקר ובליווי מפקד היקל"ר סא"ל אמיר גרובר

באימון השתתף בפעם הראשונה גרור סע"ר חדש שהיחידה קיבלה מרשות החירום הלאומית.

היחידה מורכבת כולה ממתנדבים תושבי העיר גבעת שמואל וכוללת צוותי מחלצים, צוות רחפנים, צוות רפואי ואנשי מודיעין אוכלוסיה.

ראש העיר יוסי ברודני ברך על התרגיל ואמר:

"עיריית גבעת שמואל ערוכה לכל תרחיש ואתגר. אני מודה לכל המתנדבים הרבים, למפקד יחידת הסע"ר, למפקד היקל"ר ולכל מי שלקח חלק בתרגיל החשוב הזה. עיריית גבעת שמואל נערכת כל העת, על מנת לתת לתושבים את המענה הכי טוב והכי מקצועי בשעת חירום.

מנהלי המכלולים עוברים הכשרות, משתתפים כל ימות השנה בתרגילים הלאומיים והעירוניים של פיקוד העורף ועושים שימוש בטכנולוגיות ובמערכות חדשות, שמאפשרות לייצר תמונת מצב אמינה, לבצע פעולות להצלת חיים, לשמור על הרצף התפקודי ולהעביר לכם התושבים מידע לציבור מדוייק ואמין בזמן אמת. יחד נמשיך לשמור על ביטחונכם האישי ויחד ננצח".

 

◼️ לקבוצת חדשות – בקעת אונו | יהוד מונוסון, סביון, גבעת שמואל, קריית אונו, גני תקווה, אור יהודה והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

■ לקבוצת חדשות בווטסאפ – מלחמה בישראל חרבות ברזל לחצו כאן

◼️ לרשימת קבוצות הווטסאפ השוות שכדאי לכם להצטרף אליהן – לחצו כאן

צילום: דוברות עיריית גבעת שמואל

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
דילוג לתוכן