מבזקים
משרד התחבורה בוחן הרחבת שינוע המטענים ברכבת מנמל אשדוד כתב אישום: גבו אלפי שקלים דמי חסות מקיוסק בבאר שבע ואיימו לשרוף את העסק פינוי בינוי ברחובות יוצא לדרך: 100 דירות ייהרסו ו – 375 חדשות ייבנו שלושה תוארי אליפות ישראל לנבחרת הטמבלינג של אשקלון פארק מים חדש ייפתח בארנה ירושלים: מגלשות בגובה 15 מטר וכרטיסים ב – 99 שקל משאית התהפכה בכביש 1 סמוך לשער הגיא; נערה בת 17 נפצעה באורח בינוני חדש: כך תוכלו למנוע העברת בעלות על הרכב ללא ידיעתכם מעגל תנועה חדש במודיעין: רחוב תרשיש ייחסם לכעשרה ימים "באור פניהם נהלך": חניכי בני עקיבא במודיעין הנציחו את בוגרי הסניף שנפלו באמצעות חודש של עשייה והתנדבות שבע משפחות ראשונות נכנסו לדירות שרכשה קק"ל בערד במסגרת תוכנית לעידוד ההתיישבות בנגב מודיעין חוגגת 30: פסטיבל יין, עדן בן זקן וחסימות כבישים – כל מה שצריך לדעת כתב אישום: השתלטו על דירות ברמלה באמצעות איומים, אלימות ומרמה במיליוני שקלים שלושה קטינים עוכבו בחשד לוונדליזם בפארק במודיעין; העירייה: נפעל לתבוע את הוריהם על הנזק שביתת אזהרה בחברת "תנופה": מאות נהגים הפסיקו את העבודה, קווים בשומרון ובפרוזדור ירושלים נפגעו 10 מיליון שקל לעמק המימן בנגב: המדינה יוצאת לדרך עם תחנת תדלוק ומשאיות מונעות מימן קטיף, סיורים וטיולי אופניים: עשרות אירועי קיץ ייפתחו בצפון הנגב במהלך אוגוסט פרסום ראשון! עורך דין מוכר מהשפלה נעצר לצד שני חשודים נוספים הערב ברמלה: חגיגת קהילות רב תרבותית בשכונת בן גוריון אור יהודה מתכוננת לכל תרחיש: תרגיל חירום עירוני דימה נפילת טיל בעיר חששו מעוינות – והתקבלו באהבה: להקת המחול מגבעתיים ריגשה בפסטיבל בינלאומי

גבעת שמואל נפרדת בהערכה רבה ממפקח מחוז מרכז בחמ״ד לרגל קידומו במשרד החינוך

עיריית גבעת שמואל קיימה היום מפגש פרידה חגיגי ממפקח מחוז מרכז בחינוך הממלכתי-דתי (חמ״ד), מר גדי בר טוב, במפגש שנערך בבית הספר “מורשת נריה” בעיר.

עיריית גבעת שמואל קיימה היום (חמישי) מפגש פרידה חגיגי ממפקח מחוז מרכז בחינוך הממלכתי-דתי (חמ״ד), מר גדי בר טוב, במפגש שנערך בבית הספר “מורשת נריה” בעיר. האירוע התקיים במעמד ראש העיר יוסי ברודני, מנהל אגף החינוך מוטי סגל ומנהלי בתי הספר, לרגל סיום תפקידו של בר טוב במחוז וכניסתו לתפקידו החדש כמפקח הארצי על החינוך העל-יסודי בחמ״ד במשרד החינוך.

במהלך המפגש העניק ראש העיר ברודני מגן הוקרה לבר טוב, והודה לו על שנות שיתוף פעולה וקידום מערכת החינוך הממלכתית-דתית בעיר.

במהלך השנים האחרונות ליווה בר טוב מקרוב את מערכת החינוך העירונית, תוך שיתוף פעולה הדוק עם אגף החינוך העירוני ועם מנהלי בתי הספר. בעירייה ציינו כי עבודתו התאפיינה במקצועיות, הקשבה לשטח ומחויבות לקידום מצוינות פדגוגית לצד ערכים חינוכיים.

רגע יוצא דופן נרשם בסיום האירוע, כאשר בדרכם החוצה מבית הספר התברר לראש העיר כי אחד התלמידים במקום חוגג יום הולדת. ללא תכנון מוקדם, ראש העיר ברודני יחד עם בר טוב ומנהל אגף החינוך מוטי סגל עצרו את סדר היום, הרימו את התלמיד על כיסא ושרו לו שירי יום הולדת, לעיני הנוכחים. התלמיד הופתע והתרגש מאוד והודה להם על המחווה.

ראש עיריית גבעת שמואל, יוסי ברודני, אמר בטקס:
“אנו נפרדים היום מאיש חינוך משכמו ומעלה, שהיה שותף אמיתי לדרך ולחזון החינוכי של גבעת שמואל. גדי הוביל את מערכת החינוך הממלכתי-דתי במחוז במקצועיות, ברגישות ובמסירות, ותמיד ראה לנגד עיניו את טובת התלמידים והתלמידות ואת קידום הערכים והמצוינות. בשם תושבי העיר, אגף החינוך וצוותי ההוראה, אני מבקש להודות לו מקרב לב על תרומתו האדירה למערכת החינוך העירונית שלנו, ולאחל לו הצלחה רבה בתפקידו החדש כמפקח ארצי. אני סמוך ובטוח כי הוא ימשיך להטביע את חותמו הייחודי ולהוביל את מערכת החינוך בישראל לפסגות חדשות”.


◼️ חדשות גבעת שמואל בווטסאפ  לחצו כאן

קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: עיריית גבעת שמואל

דילוג לתוכן