מבזקים
רחובות: שלושה נפצעו קל בתאונה ברחוב גד פינשטיין תלונה במשטרה נגד שחקן כדורגל ישראלי בחשד לעבירת מין כביש 232 סמוך למפלסים: 7 פצועים בתאונה בין שלושה כלי רכב תאונה קשה בדימונה: אישה כבת 65 נפצעה קשה, חמישה נוספים נפגעו פרסום ראשון: עיריית חולון תובעת 3 מיליון שקל ממעסיקי שוהים בלתי חוקיים שמואל דוד בכנס איגוד הדוברים: כך מנהלים הסברה ושיווק בעיר גדולה רמלה מתגייסת למען נעים: ראש העיר מיכאל וידל קורא לתושבים לסייע ״אילת בהלם״: אביבית גרינבאום חיים על כתב האישום החמור – ״איך ילדים מגיעים למציאות כזאת?״ קריית מלאכי: בת 77 נפגעה בתאונה עם רוכב קורקינט – מצבה קל מתכון לוופל בלגי קל ומהיר: זהוב, פריך ומוכן בכמה דקות אורן קורנפלד בכנס איגוד הדוברים: ״הדובר המוניציפלי הוא שומר הסף של אמון התושבים״ דובר עיריית רמלה גולן ג'מבר בכנס הדוברים באילת: ״ברמלה אף פעם לא משעמם״ ירושלים: השריפה בחנות האופניים ברחוב אגריפס החלה ככל הנראה מסוללת קורקינט דימונה: בן 18 נפצע בינוני בתאונה עצמית ברחוב הר ארבל שינויים בקווי האוטובוס לירושלים ולקריית ארבע לרגל שבת חיי שרה אחרי תלונות על ריח חריג בראשון לציון: הממצא שאותר במהלך הלילה חודש האזרח הוותיק בבת ים: סרט בעשרה שקלים, מופעים, סדנאות וטיולים במחירים מוזלים בן 20 נפצע קשה מפגיעת אוטובוס בפתח תקווה מבצע אכיפה באשקלון: שישה שוהים בלתי חוקיים ושלושה מעסיקים נעצרו קאנטרי גן יבנה מתחדש: מתחם אימונים חדש נפתח למנויים

יוסי ברודני, ראש עיריית שמואל: "שעת הסיפור עם תלמידי כיתות א׳ היא אחד הרגעים היפים והמרגשים ביותר בשנה"

כשעיר מדברת על שייכות דרך סיפור ילדים, היא בעצם מספרת פרק על הקהילה כולה ומי שמנהיג אחריו הוא זה העומד בראשה

המסורת נמשכת: ראש עיריית גבעת שמואל, יוסי ברודני, השתתף ב"שעת סיפור עם ראש העיר". במפגש שנערך בבית הספר מורשת זבולון, הקריא ברודני לתלמידי כיתות א׳ את הספר “אין כמו בבית” מאת ג׳ונתן אמט, וסיפר לילדים על ערכים של חברות, שייכות והכרת תודה.

בכל שנה נבחר ספר חדש שבו בוחר ראש העיר להיפגש עם תלמידי כיתות א׳ בעיר. השנה נבחר “אין כמו בבית”, סיפורו של חולד קטן היוצא למסע חיפוש אחר בית גדול יותר, ומגלה שמה שחשוב באמת זה מי שנמצא בפנים, לא הגודל שבחוץ.

הפעילות, המתקיימת בכל בתי הספר היסודיים בעיר, נועדה לעודד אהבה לקריאה מגיל צעיר ולחבר בין הדמויות הציבוריות לבין עולם הילדים. מנהל אגף החינוך, מוטי סגל, סיפר כי “כל שנה אנחנו רואים איך הילדים מחכים לרגע הזה שבו ראש העיר נכנס אל הכיתה. זה רגע של הקשבה, השראה וחיבור אנושי אמיתי.”

ברודני עצמו סיכם: “שעת הסיפור עם תלמידי כיתות א׳ היא אחד הרגעים היפים והמרגשים ביותר בשנה. כל מפגש כזה הוא הזדמנות להכניס את הילדים לעולם הספר, הדמיון והאהבה לקריאה.”

יש ערים שמודדות הצלחה בנכסיה האורבניים ויש ערים שמודדות אותה ברגע של ילד שמביט בראש העיר ומבין שגם למבוגרים יש דמיון.


◼️ חדש! חדשות גבעת שמואל בווטסאפ  לחצו כאן

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: דוברות עיריית גבעת שמואל

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של גבעת שמואל

לחצו כאן
דילוג לתוכן