בישיבת המועצה האחרונה אושרה תוספת תקציב, שלא מן המניין, להתקנת 35 מתחמי מחזור מתקדמים שיחליפו את העמדות המיושנות.
כל אחד ממתחמי המחזור החדשים יכללו עמדת מחזור נייר, בגדים, קרטון, זכוכית ואריזות.
מדוברות המועצה המקומית גדרה נמסר: ראש המועצה נפגש עם השרה להגנת הסביבה, עידית סילמן וצוותה, בעקבות כך התקבל במועצה תוספת תקציב של חצי מליון ש"ח לטובת הפרויקט.
העמדות החדשות יהיו מסגסוגת מתכת, מחיתוך לייזר, צבועות בתנור עם לוגו המושבה ועלותן נאמדת בכ- 587 אלף ש״ח. המתחמים החדשים יותקנו כבר בחודשים הקרובים.
סהר פינטו, ראש המועצה המקומית גדרה: ״מהלך הוספת מתחמי המחזור הינו חלק מהאסטרטגיה הירוקה של המועצה. הדבר מצטרף לתמיכה בתחבורה ירוקה, ובפעילות הסביבתית שאנחנו מקדמים בחודשים האחרונים. זה הזמן לקרוא לתושבי גדרה: זוהי אחריותנו לשמור על הכדור שלנו ולפעול להגנת הסביבה. הצטרפו אלינו והמשיכו למחזר!״
מצורפת הדמיה של מתחמי המחזור החדשים (קרדיט: דוברות המועצה המקומית גדרה).







