מבזקים
חשד למעורבות בירי ובהשלכת רימונים לעבר עסקים בגוש דן: תושב תל אביב נעצר ראש העין: נתיב התחבורה הציבורית ברחוב יהודה הלוי הושלם ויוצא לדרך אשקלון: חוף דלילה משתדרג עם הצללות חדשות, מתחמי ספורט ופודטראק למבקרים רחובות מתגברת את מערך החירום: 30 תושבים יצטרפו להצלת חיים בעיר קטע מרכזי בשדרות ייסגר בלילות הקרובים בעקבות עבודות תשתית ירושלים: חשד להצתה גרם לשריפת כבלי מתח גבוה ולהפסקות חשמל ברחובות רבים גניבה שפגעה בתשתיות? שני צעירים נעצרו בחשד שגנבו מצברים מארונות חשמל לאורך כביש 90 אשקלון: כ-3 ק"ג קנאביס נתפסו בדירה בעיר, חשוד נעצר לחקירה גוש עציון מתחבר לכל הכיוונים: החלטת הממשלה משנה את מפת ההתיישבות דרמה ביבנה: סיכול חטיפה בעיר – הקורבן אותר בריא ושלם, 5 חשודים נעצרו תופעת לוואי מפתיעה של זריקות ההרזיה תאונה בכביש 40, סמוך לצומת סירקין: רוכב אופנוע כבן 20 נפצע באורח בינוני ב-20 שקלים בלבד: יהורם גאון יופיע בקריית גת במסגרת פסטיבל "יער של כוכבים" של קק"ל בשורה לחובבי ההמבורגר: סניף ראשון של רשת בורגראנץ' נפתח בבאר יעקב טונה מגיע לירוחם: מופע קיץ במסגרת פסטיבל ״יער של כוכבים״ בת 16 מהעוטף שקפצה שתי כיתות זכתה בפרס הצטיינות במתמטיקה בבאר שבע בן 17 מאשקלון על הפודיום: שגיא סיטרוק זכה בארד באליפות ישראל בקראטה אירועי הקיץ בקריית מלאכי: פסטיבל האהבה חוזר לפארק העירוני חילופי הנהגה באילת: עופרה בוארון זכתה בניהול רשת המתנ"סים העירונית ותחליף את איריס כהן עימות ברהט עם גדי איזנקוט: ״אי אפשר להביא תיקון לבדואים בלי שותפות עם הערבים״

גדרה מציינת את חודש העלאת המודעות לסרטן השד

מחלקת הנוער של המועצה המקומית בגדרה, מועצת הנוער היישובית של מרכז 'אופק' וקבוצות המנהיגות ערכו הבוקר פעילות להעלאת המודעות לסרטן השד במושבה.

מחלקת הנוער של המועצה המקומית בגדרה, מועצת הנוער היישובית של מרכז 'אופק' וקבוצות המנהיגות ערכו הבוקר פעילות להעלאת המודעות לסרטן השד במושבה.

במסגרת הפעילות, הגיעו מורים ותלמידים לבתי הספר במערכת החינוך בישוב עם חולצות ורודות לאות הזדהות עם המאבק בסרטן השד וחשיבות גילוי המוקדם. בפעילות, שהתקיימה בנוכחותו של ראש המועצה סהר פינטו וסגנית ראש המועצה דורית בן בוחר, חילקו התנדבים סרטים ורודים בתחילת יום הלימודים לתלמידים וההורים בתיכונים 'דרכא רמון', 'דרכא בגין' ו'דרכא רות'.

יוזכר כי חודש אוקטובר הוא החודש הלאומי להעלאת המודעות לסרטן השד. סרטן השד הוא סוג הסרטן הנפוץ ביותר בקרב נשים בישראל בכל המגזרים. מדי שנה כ-5,000 נשים בישראל מתגלות כחולות בסרטן השד. גילוי מוקדם משנה את מהלך המחלה ותוצאותיה באופן משמעותי. לפי מחקרים, רוב הנשים שחלו בסרטן השד הן בגילאים 50-74, לכן במשרד הבריאות ממליצים לנשים בגילאים אלו לבצע מדי שנתיים בדיקת ממוגרפיה. בעמותת "אחת מתשע" קוראים לנשים ולמשרד הבריאות לשנות את ההתוויה להיבדק כבר מגיל 40.

סהר פינטו, ראש המועצה: "פעילויות כמו שראינו הבוקר הם אלה שיוצרים את הקהילה בה אנחנו חיים. היה לנו חשוב להעלות את הנושא, כבר מגיל צעיר, כדי שנחנך את הילדים שלנו להרגלי חיים בריאים כבר מגיל תיכון. אנחנו גאים בבני ובנות הנוער של המושבה על היוזמה ועל רוח ההתנדבות. יישר כוח".

 

◼️ לחדשות גדרה והסביבה לחצו כאן

◼️ לקבוצת חדשות מהארץ ומהעולם לחצו כאן

■ לקבוצת מלחמה בישראל חרבות ברזל לחצו כאן

◼️ לרשימת קבוצות הווטסאפ השוות שכדאי לכם להצטרף אליהן – לחצו כאן

קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: דוברות המועצה המקומית גדרה

דילוג לתוכן