גופתו של ג׳ושוע לואיטו מולל ז"ל, אזרח טנזניה, הושבה לקבורה

מולל, סטודנט לחקלאות שנרצח ונחטף ב-7/10, הושב אמש לישראל; המנהלת ממשיכה ללוות את המשפחה ומיחלת לשובם של 6 החטופים הנותרים

מנהלת החטופים, השבים והנעדרים במשרד ראש הממשלה הודיעה כי היא מרכינה ראש ומשתתפת בצער משפחתו של ג׳ושוע לואיטו מולל ז"ל.

מולל, שהיה אזרח טנזניה וסטודנט לחקלאות, נרצח ונחטף ב-7 באוקטובר, וגופתו הושבה אמש לקבורה. מנהלת החטופים הודיעה כי תמשיך ללוות את משפחתו של מולל ז"ל, יחד עם שאר משפחות החטופים והשבים.

בסיום הודעתה, הביעה המנהלת את תקוותה לשובם המהיר של כל מי שעדיין מוחזק בשבי חמאס: "אנו מייחלים לשובם הביתה במהרה של כל יתר 6 החטופים שעדיין נותרו בשבי חמאס".

ג'ושוע לואיטו מולל ז״ל מטנזניה. ג'ושוע הגיע לקיבוץ נחל עוז 19 ימים בלבד לפני השבת השחורה, לאחר לימודי אגרונומיה באוניברסיטה. הוא תכנן ללמוד בישראל חקלאות מעשית, ולחזור למולדתו עם ארגז כלים רחב. בבוקר השבעה באוקטובר ג׳ושוע עבד ברפת של הקיבוץ, עם פרוץ המחבלים הוא נרצח ונחטף לעזה. משפחתו מספרת שהיה מנומס, אדיב, חרוץ מאוד, בעל חיוך גדול שלא יורד מהפנים. הוריו וארבעת אחיו גרים בטנזניה.


◼️ חדשות מהארץ ומהעולם בווטסאפ לחצו כאן

◼️ חדשות מלחמה בישראל חרבות ברזל בווטסאפ לחצו כאן

צילום: ארכיון

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
דילוג לתוכן