מבזקים
אירוע חריג באור יהודה סיכול דרמטי בגבול המזרחי: נעצר חשוד ונתפסו עשרות כלי נשק ואמל"ח במרחב הבקעה אפס סובלנות לעבירות והפרות סדר: כוחות הביטחון מתגברים פעילות בחופי אשדוד לקראת סוף השבוע אבל כבד בספורט המקומי: מאמן הכדורגל המיתולוגי ואיש החינוך סילבן בן סימון הלך לעולמו זמני כניסת שבת בנתניה, הרצליה, רמת השרון, ראש העין וכפר סבא זמני כניסת שבת בירושלים, בית שמש ויהודה ושומרון רמלה עוברת לארנק הדיגיטלי: אפשר לשלם ארנונה גם ב – Apple Pay ו – Google Pay זמני כניסת שבת ברמת גן, גבעתיים ופתח תקווה זמני כניסת שבת בבקעת אונו – אור יהודה, גבעת שמואל, גני תקווה, יהוד מונוסון, סביון וקריית אונו לא רק דוכני ספרים: אופקים הופכת את שבוע הספר לחגיגה משפחתית בספרייה העירונית זמני כניסת שבת באזור, בת ים, חולון ותל אביב מהר הזבל לפנינת טבע: אחד המקומות הכי מוזנחים בפתח תקווה עומד להשתנות אילת נערכת לקיץ: המשטרה כינסה את בעלי המועדונים, הברים והמלונות לפני העומס הגדול רגע לפני החופש הגדול: רחובות פתחה את הסקייטפארק הראשון בעיר בהשקעה של 5.6 מיליון שקל התראה: עומס חום כבד צפוי בבקעת הירדן ובאזור ים המלח בן 80 נפגע מרכב בחולון ופונה לבית החולים במצב בינוני המדינה תשקיע מיליונים בגנים הבוטניים: אלה הגנים באזור שלכם שיקבלו תמיכה סמוך לנס ציונה: הסיפור של החלוצה שהקימה כפר נוער קם לתחייה אחרי כמעט 100 שנה בבאר שבע לא מחכים לתיכון: תלמידי יסודי כבר בונים את פיתוחי הטכנולוגיה של המחר באור יהודה הלפיד לא רק עבר בעיר – הוא הונף לזכר עמית פרידמן ז"ל

גל של תקיפות נהגי אוטובוס בנתיבות

"תושבי נתיבות עדיין מתמודדים עם טראומת ה-7 באוקטובר. אין סיבה שנהגים ונוסעים יחוו את החרדות מחדש. מצפים מהמשטרה לאכיפה והרתעה מול התוקפים.

גל של תקיפות נהגי אוטובוס בנתיבות: נערים ניפצו זגוגית דלת אוטובוס. נוסעים חששו שמדובר בפיגוע. 

במקרה אחר שחררו נערים את ברז האוויר הגורם לפתיחת הדלתות בשעת נסיעה.

בשבוע האחרון אירעו מספר מקרים דומים של שבירת חלונות, וונדליזם והפחדת נוסעים.
איגוד התחבורה בכוח לעובדים: "תושבי נתיבות עדיין מתמודדים עם טראומת ה-7 באוקטובר. אין סיבה שנהגים ונוסעים יחוו את החרדות מחדש. מצפים מהמשטרה לאכיפה והרתעה מול התוקפים."

קו 1 של חברת דן בדרום בנתיבות הותקף אמש (13.2.24) ע"י נערים שניפצו את זגוגית אחת הדלתות. לנהג ולנוסעים שלום. בדרכו מתחנת הרכבת לשוק, עצר הנהג בתחנה, הוריד והעלה נוסעים וכשפנה לדרכו, נשמע רעש עז וזכוכית הדלת האחורית נופצה. הסיבה:האוטובוס לטענת התוקפים לא המתין להם. תלונה הוגשה במשטרת נתיבות.

עומר בן יעקב נהג האוטובוס ויו"ר וועד העובדים בדן בדרום:" ווידאתי שכל הנוסעים עלו וירדו, כבכל קו. וכשפניתי לצאת, נשמע רעש חזק. חלק מהנוסעים נכנסו לחרדה. קריאות "פיגוע!" נשמעו בכל האוטובוס. אנחנו חשים בעלייה באלימות בשבוע האחרון, ולאור המצב, השתדלנו להבליג-לא עוד! לא מדובר עוד במעשה קונדס. במזל לא נפגע איש. אין סיבה שנוסע אוטובוס יהפוך לנפגע חרדה".

עוד בהמשך הערב- נערים פתחו באוטובוס בעיר את ברז צינור האוויר, הסגור בשגרה. כתוצאה מכך עלולות דלתות האוטובוס להפתח בשעת נסיעה. בשבוע שעבר אירע אירוע נוסף של פגיעה בזגוגית קדמית וכן אירועים של פתיחת צינור אוויר והשלכות של פצצות סירחון באוטובוסים בנתיבות.

איתי כהן ראש ענף תחבורה בכוח לעובדים "לתושבי נתיבות ששרדו את התופת ב-7 באוקטובר מגיעים ימים שקטים ובטוחים. לא יעלה על הדעת שבמקום לעסוק בנהיגה, נהג יחשוש שזגוגית אוטובוס תתנפץ עליו או שדלת תיפתח. ברור כי שרשרת האירועים בנתיבות, היא עוד ביטוי למכת האלימות הכללית באוטובוסים, המבריחה נהגים מהענף. משרד התחבורה טוען לגיוס נהגים חדשים. מנסיוננו למעלה ממחצית מהנהגים החדשים עוזבים לאחר שנה. אנו קוראים למשרד התחבורה להשתמש לאלתר בכסף שכבר גויס למלחמה באלימות באוטובוסים ולאמץ את קריאתנו להכרה בעובדי התחצ כעובדי ציבור והענשת תוקפיהם בהתאם".

◼️ לקבוצת חדשות נתיבות בווטסאפ לחצו כאן

■ לקבוצת חדשות בווטסאפ – מלחמה בישראל חרבות ברזל לחצו כאן

◼️ לרשימת קבוצות הווטסאפ השוות שכדאי לכם להצטרף אליהן – לחצו כאן

קבוצת ערים
קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: כוח לעובדים

דילוג לתוכן