מבזקים
מפוקח באיזוק אלקטרוני מירושלים נעצר בחשד למגע עם סוכן זר פרשת מין תמורת ייצוג: סוכנת סמויה הפילה עו״ד – 10 מתלוננות נחשפו חוף צאנז בנתניה: צעיר טבע, אחיו נעדר – יחידת הצוללים של זק״א הוזעקה שריפה באופקים: לוחמי האש מנעו התפשטות בבניין מגורים קרית עקרון: תאונה עצמית עם רכב שהתהפך הובילה לפציעת שני צעירים תמיכה חריגה מראש העין: רז שגיא מחבק את מפעל החוות יותר מ – 1,300 קני שיגור הושמדו: צה"ל מציג את הפגיעה בארטילריה של חיזבאללה דימונה לא חזרה ללימודים: בני ביטון מסביר למה עצר את השגרה ירושלים מתכוננת לדרבי: זה מה שמחכה לאוהדים בטדי ביום ראשון תל אביב: חשוד נעצר אחרי שגנב בתחבולה טלפון מנהג מונית טיגון שניצלים בירושלים הסתיים בכוויות קשות לגבר בן 76 רחובות משדרגת את מערכת המים – אבל בראשון צפויים שיבושים בכל העיר אושר להביא ילד מזרעו של יותם חיים ז״ל: “בוחרים באור” אשדוד: אם ותינוקת נפגעו בינוני בשריפה – לכודים חולצו מהבניין חשד לעבירות מין בגן ילדים בתל אביב; מנהלת הגן ובעלה נעצרו זמני כניסת ויציאת השבת 10-11.4.26; פרשת שמיני המתנה דרוכה: פיקוד העורף צפוי לעדכן את הנחיות ההתגוננות במרכז הארץ בשעות הבוקר זוכרים בסלון: מזכרת בתיה מציינת את יום הזיכרון לשואה ולגבורה במפגש מרגש שגרה תחת אש ברחובות: מדרג ההתגוננות נותר ללא שינוי ומאפשר פעילות מלאה ניסים גוזלן בהודעת הרגעה: "הכל בסדר בבאר יעקב, נקיים הערכת מצב לגבי הלימודים"
  • אשדוד

גם במהלך תקופת התאוששות: אירמה צור לא מפסיקה לדאוג ללוחמים

הפעילה החברתית המוכרת, שמתאוששת בימים אלו מהליך רפואי, הובילה מבצע פינוק מרגש ל-160 לוחמי יחידות העוקץ והלוט"ר. עם חולצות, ערב גיבוש ומגשי פיצה, אירמה מוכיחה ששום דבר לא יעצור אותה מלעשות טוב: "תודה לאל על הזכות להדהד טוב ליקום"
  • אשדוד

יש אנשים שהנתינה היא עבורם אוויר לנשימה, ואירמה צור היא ללא ספק אחת מהם. למרות שהיא נמצאת בימים אלו בתקופת התאוששות לאחר הליך רפואי שעברה, אירמה לא נותנת למנוחה לעצור את מפעל החסד שלה, וממשיכה לפעול במלוא המרץ למען חיילי צה"ל והאוכלוסיות המוחלשות.

השבוע, הודות לגיוס תרומות ושותפים לדרך, זכו 160 לוחמים מיחידות העוקץ והלוט"ר לערב הוקרה מפנק במיוחד. הלוחמים קיבלו חולצות חדשות ונהנו מערב גיבוש שכלל עשרות מגשי פיצה והפתעות נוספות, שנועדו להעניק להם רגע של הפוגה ושמחה בתוך השירות המאתגר.

בפוסט נרגש שפרסמה, הודתה אירמה לכל מי שפתח את הלב: "תודה לשותפים ולתורמים, פינקנו 160 לוחמים בערב גיבוש ובחולצות. תודה לאל על הזכות להדהד טוב ליקום, להיות שליחה של הקב״ה למען ילדיו האמיצים ולזכות אתכם במצוות".

לקראת פורים: המבצע הבא כבר יוצא לדרך

אשדוד

אירמה לא נחה, וכעת היא כבר מכוונת ליעד הבא: משלוחי מנות וסיוע לנזקקים לקראת חג הפורים. היא קוראת לציבור להצטרף לעשייה הברוכה ולתרום למען ילדים נזקקים, חיילים פצועים, לוחמים בחזית ונשים חד-הוריות.

"זו מצווה גדולה", היא מסכמת. "כל מי שרוצה להיות חלק מהעשייה, לתרום משלוחי מנות או להעביר תרומה דרך פייבוקס וביט – מוזמן לפנות אליי בפרטי – לחצו כאן. יחד נמשיך לעשות טוב".

במערכת "חדשות 08" מאחלים לאירמה רפואה שלמה וחזרה מהירה לאיתנה, ומצדיעים לה על הרוח האיתנה והלב הענק שלא מפסיק לתת.


◼️ חדשות אשדוד והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

צילום: פרטי

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של אשדוד

לחצו כאן
דילוג לתוכן