גן יבנה: יו"ר הנהגת ההורים בבית הספר אורט רבין הוזמן לשימוע ונדרש לסיים את תפקידו

מאיר חזן, שכיהן בהתנדבות בתפקיד יו"ר הנהגת ההורים במשך תשע שנים, טוען כי הוחלט למנוע ממנו להמשיך בשל היות אשתו מפקחת במשרד החינוך. לדבריו, מדובר בהחלטה מפתיעה שהגיעה לאחר הבחירות הפנימיות.

מועצת גן יבנה ובית הספר אורט רבין מצויים במוקד שיח ציבורי לאחר שמאיר חזן, יו"ר הנהגת ההורים בבית הספר, פרסם פוסט ברשתות החברתיות ובו טען כי נדרש לסיים את תפקידו בעקבות ניגוד עניינים לכאורה, מאחר שאשתו משמשת מפקחת ארצית במשרד החינוך.

חזן, שמכהן בהתנדבות בתפקיד זה כמעט תשע שנים, כתב כי “השנה נבחרתי שוב בבחירות דמוקרטיות, ישרות והוגנות, אך נאמר לי שאינני יכול לכהן בתפקיד משום שאשתי עובדת במשרד החינוך. עובדה זו ידועה כבר תשע שנים ולא הפריעה לאיש, אז למה עכשיו?”. לטענתו, מדובר בהחלטה שהתקבלה משום ש“לא יישר קו” עם הנהלת בית הספר.

משרד החינוך ומועצת גן יבנה טרם פרסמו תגובה רשמית. בעיר מציינים כי כל ההחלטות מתקבלות בהתאם להנחיות משרד החינוך ולנהלי ניגוד עניינים הנהוגים במערכת.

בין אם מדובר בהחלטה מנהלית תקינה או בכאב אישי של פעיל ותיק, המקרה מעלה שאלה רחבה יותר על גבולות המעורבות של הורים במערכת החינוך ועל האיזון בין תקינות לשקיפות אנושית.


◼️ חדשות גן יבנה בווטסאפ לחצו כאן

צילום: FREEPIK

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
דילוג לתוכן