מבזקים
מפוקח באיזוק אלקטרוני מירושלים נעצר בחשד למגע עם סוכן זר פרשת מין תמורת ייצוג: סוכנת סמויה הפילה עו״ד – 10 מתלוננות נחשפו חוף צאנז בנתניה: צעיר טבע, אחיו נעדר – יחידת הצוללים של זק״א הוזעקה שריפה באופקים: לוחמי האש מנעו התפשטות בבניין מגורים קרית עקרון: תאונה עצמית עם רכב שהתהפך הובילה לפציעת שני צעירים תמיכה חריגה מראש העין: רז שגיא מחבק את מפעל החוות יותר מ – 1,300 קני שיגור הושמדו: צה"ל מציג את הפגיעה בארטילריה של חיזבאללה דימונה לא חזרה ללימודים: בני ביטון מסביר למה עצר את השגרה ירושלים מתכוננת לדרבי: זה מה שמחכה לאוהדים בטדי ביום ראשון תל אביב: חשוד נעצר אחרי שגנב בתחבולה טלפון מנהג מונית טיגון שניצלים בירושלים הסתיים בכוויות קשות לגבר בן 76 רחובות משדרגת את מערכת המים – אבל בראשון צפויים שיבושים בכל העיר אושר להביא ילד מזרעו של יותם חיים ז״ל: “בוחרים באור” אשדוד: אם ותינוקת נפגעו בינוני בשריפה – לכודים חולצו מהבניין חשד לעבירות מין בגן ילדים בתל אביב; מנהלת הגן ובעלה נעצרו זמני כניסת ויציאת השבת 10-11.4.26; פרשת שמיני המתנה דרוכה: פיקוד העורף צפוי לעדכן את הנחיות ההתגוננות במרכז הארץ בשעות הבוקר זוכרים בסלון: מזכרת בתיה מציינת את יום הזיכרון לשואה ולגבורה במפגש מרגש שגרה תחת אש ברחובות: מדרג ההתגוננות נותר ללא שינוי ומאפשר פעילות מלאה ניסים גוזלן בהודעת הרגעה: "הכל בסדר בבאר יעקב, נקיים הערכת מצב לגבי הלימודים"

גן יבנה: מספר בני מיעוטים נעצרו בחשד שתכננו לבצע פריצה לבתים

הפריצות בגן יבנה נמשכות: מפקד משטרת גן יבנה,  יהב סימני הודיע היום (שישי) לראש המועצה, דרור אהרון כי נעצרו מספר בני מיעוטים מהפזורה על ידי משטרת ישראל כשברשותם ציוד שנגנב מאחד הבתים בגן יבנה. החשודים יובאו להארכת מעצר.
רק אמש, ראש מועצת גן יבנה, דרור אהרון סיים הערכת מצב שהתכנס יחד עם מפקד תחנת קריית מלאכי אברהם מבורך, מפקד המשטרה בגן יבנה יהב סימני, בצלאל בסל, מנהל אגף הביטחון אמיר גברה ומנכ"ל המועצה אילן סויסה, על מנת לדון בנושא התלונות על פריצות בתקופה האחרונה. אהרון ציין כי החל משבוע שעבר במסגרת הגברת הפעילות היזומה נעצרו על ידי השיטור העירוני שני בני מיעוטים שהגיעו מהנגב כשברשותם כלי פריצה ומסכות.
מלבד זאת, גם השיטור העירוני בגן יבנה עצר בלילה האחרון מספר צעירים שמכרו גז צחוק לקטינים ביישוב.  אהרון הוסיף: "אנו ננהג ביד קשה כלפי תופעות מעין אלו – אין להם מקום ביישובנו!".
דילוג לתוכן