מבזקים
כך נערכים לשנת הלימודים: אור יהודה קיימה כנס מקצועי לצוותי המעונות העירוניים כביש 40: צעירה נפגעה מרכב סמוך לצומת סירקין – פונתה במצב בינוני לבית החולים סמוך לבית שמש: ארבעה צעירים נפצעו בהתנגשות בין שני כלי רכב אשקלון: דיווח על אדם שצעק "הצילו" מהמים הזניק את כוחות ההצלה מ.ס אשדוד חזרה מפיגור כפול וחילצה 2:2 מול פירין במשחק ההכנה בבולגריה ניסיון חריג בגבול הצפון: אזרחים ישראלים ניסו לחצות לסוריה – צה"ל עצר אותם מיכל רוזנשיין: "אפשר לבקר בלי להשפיל, להתווכח בלי לשנוא" אשדוד: בת 68 התמוטטה בביתה – בזכות צוותי מד"א ליבה שב לפעום פענוח מהיר במודיעין: שלושה קטינים עוכבו בחשד לוונדליזם בפארק – העירייה תתבע את הוריהם לא רק מעבר בין הבימה למוזיאון: תל אביב רוצה להפוך את גן יעקב למוקד הבילוי הבא של העיר שינוי בצהרוני גדרה: המועצה בחרה מפעיל חדש לגני הילדים אחרי שנים של מחלוקת: אושרה התוכנית לחווה החקלאית בחולון – והריאה הירוקה תישמר נס ציונה תשחרר אלפי יתושים בפארקים – ויש לזה סיבה טובה מה קרה ברחוב נחל גוברין בקריית גת? נס ציונה מצאה פתרון לשבוע המאתגר של אוגוסט: קייטנה שמחברת בין סבים, סבתות ונכדים הביקוש שובר שיאים – אירועי הקיץ לנוער ביבנה מתמלאים במהירות וחלקם כבר אזלו אזהרה חריגה משגרירות ארה״ב: אזרחים אמריקאים נקראו לגלות ערנות בתל אביב, יפו והרצליה הושגה שליטה מלאה בשריפת החורש באזור קיבוץ כרמיה, שהשפיעה גם על תושבי שדרות המשטרה פרסמה את שמו ותמונתו של חשוד ברצח בניה רזי מירושלים: הציבור מתבקש לסייע באיתורו "מר טלוויזיה" איננו: העיתונאי וחתן פרס ישראל חיים יבין הלך לעולמו בגיל 93

גן יבנה משקיעה בחינוך: אורט רבין נכנס לשיפוץ

שיתוף פעולה בין המועצה, רשת אורט, הנהלת בית הספר וההורים לטובת התלמידים

עבודות השיפוץ בבית הספר אורט רבין בגן יבנה החלו בימים אלה, כחלק ממהלך רחב לשיפור סביבת הלמידה וההשקעה במוסדות החינוך ביישוב. הפרויקט יוצא לדרך בשיתוף פעולה בין המועצה המקומית, רשת אורט, הנהלת בית הספר, הנהגת ההורים ואגף החינוך.

ראש המועצה המקומית גן יבנה, אהרון דרור, ציין כי מדובר במהלך חשוב שנועד להבטיח לתלמידות ולתלמידים תנאי לימוד מיטביים, סביבה בטוחה ומעודכנת ותשתיות חינוכיות ראויות. לדבריו, השיפוץ הוא תוצאה של עבודה משותפת, הקשבה לצרכים שעלו מהשטח ושיח רציף עם כלל הגורמים המעורבים.

במסגרת העבודות צפויים להתבצע שדרוגים פיזיים בבית הספר, שיפור תשתיות קיימות והתאמות שיאפשרו סביבת לימוד נעימה, מתקדמת ובטוחה יותר. במועצה מדגישים כי העבודות יבוצעו תוך הקפדה על רציפות לימודית וצמצום פגיעה בשגרת בית הספר ככל הניתן.

אהרון דרור הודה לרשת אורט, להנהלת בית הספר, להנהגת ההורים ולאגף החינוך על שיתוף הפעולה, והדגיש כי הצלחת המהלך נשענת על עבודה משותפת ואמון הדדי: “כשכולם פועלים יחד – הרשות, הצוותים החינוכיים וההורים – התוצאה היא רווחה אמיתית לתלמידים”.

במועצה המקומית גן יבנה מציינים כי השיפוץ באורט רבין הוא חלק ממדיניות כוללת של השקעה מתמשכת בחינוך, בתשתיות ובסביבת הלמידה, מתוך תפיסה שחינוך איכותי מתחיל במרחב שמכבד את התלמידים ואת הצוות החינוכי.


◼️ חדשות גן יבנה והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: רשתות חברתיות, לפי חוק זכויות יוצרים 27 א'

דילוג לתוכן