מבזקים
הותר לפרסום: רס״ן (מיל׳) הראל בירנשטוק מנוקדים ורס״ם (מיל׳) תמיר וקנין מאילת נפלו בקרב בדרום לבנון רוכב אופנוע בן 57 נפצע קשה בכביש 412 סמוך לאור יהודה השריפה במפעל באשקלון: שלושה נפגעו משאיפת עשן, חוקר שריפות הוזמן לזירה אבל בגוש עציון: רס״ן הראל בירנשטוק מנוקדים נפל בקרב בלבנון קטטה ביציע באצטדיון המושבה: אוהדים התעמתו עם המאבטחים, אדם נפצע וחשודים עוכבו עשן כבד מעל מפעל באשקלון: מכולה להרצת מנועים עלתה באש אסון כבד בלבנון: שני לוחמי מילואים מחטיבה 55 נפלו, ארבעה נוספים נפצעו קטין נדקר בפארק באשדוד: חשוד בגילו נעצר זמן קצר לאחר האירוע הילד נלכד על "מתקן האריה" באשקלון – לוחמי האש חילצו אותו באמצעות מנוף 15 שחקנים, מאות צופים ורגע אחד בלתי נשכח: ההצגה שכבשה את רחובות מילאנו, פריז וירושלים: הבירה הישראלית בצמרת התיירות העולמית השכונות הוותיקות באשקלון בדרך לשינוי ענק | כל הפרטים גלי החום מגיעים – וגבעתיים מגיבה: כך העיר מתכננת להגן על התושבים בשורה לבעלי העסקים ברחוב הרצל ברחובות: אלפי שקלים עשויים להיחסך בן 74 מנתניה נאשם בעבודת כפייה ומעשים מגונים בעובדים זרים שהעסיק במשקו הרצוג בקבורת עצמות משפחת הרצל: "בחירות הן לא מלחמת אזרחים – אין לנו מקום אחר" טאהא אבו קוידר, מתנדב מד"א מבאר שבע, נהרג בתאונה בכביש 80 בן 18 נפצע בתאונה בין רכב למשאית גרר בלוד אופקים: פסטיבל תיאטרוני הרחוב חוזר עם מופעי ענק ואמנים בינלאומיים 6,000 דונם של נטיעות: המדינה יוצאת למבצע ענק בנגב כדי למנוע פלישות ובנייה בלתי חוקית

גנב כלי הרכב מירושלים שנהג ללבוש וסט כתום – נתפס

משטרת ישראל תמשיך במאבק המתמשך בפורצים ובגנבי רכבים

כך סיכלו השוטרים בירושלים את המשך פעילותו העבריינית של גנב כלי רכב שנהג ללבוש וֵסְט כתום בעת מעשיו. התביעה המשטרתית הגישה נגדו כתב האישום ובקשה למעצר עד תום ההליכים.

בתאריך 11.3 בשעות הלילה, נעצר הנאשם (56) תושב כפר עקב, במהלך פעילות סמויה נגד גנבי כלי רכב על ידי בלשי תחנת מוריה בסיוע של תצפיתני משל"ט מחוז ירושלים.

המעצר בוצע רגע לפני שעבר עם הרכב הגנוב לשטחי יו״ש וכשהוא נוהג ברכב שנגנב זמן קצר לפני כן משכונת קריית היובל בעיר, ועל גופו וֵסְט כתום שנועד לשוות לו מראה תמים לכאורה.

הנאשם נעצר סמוך למעבר ציר הטבעת, דקות ספורות לאחר שהתקבלה שיחת הטלפון מבעליו של הרכב.

גניבתו סוכלה על ידי הבלשים, והוא הועבר לחקירה בתחנת מוריה במחוז ירושלים.

בחיפוש שערכו הבלשים בעת מעצרו, נתפסו ברשותו סכום כסף רב, המחאות וסם בכמות שאינה לשימוש עצמי.

זמן קצר לאחר מכן, הושב הרכב לידי בעליו ששמח לגלות כי סכום כסף רב שהושאר ברכב לאחר אירוע משפחתי שנחגג באותם ימים, נותר במקומו.

במסגרת חקירתו במשטרה ותוך כדי שמעצרו הוארך בבית המשפט לטובת מיצוי פעולות אלו בעניינו, הצליחו חוקרי תחנת מוריה לקשור את הנאשם שנעצר למקרים נוספים של גניבות כלי רכב בעיר ירושלים.

כך למשל, בתאריך 3.3 נגנב על ידי הנאשם רכב השייך לתושבת שכונת ניות בירושלים שבתוכו חפציו האישיים של בעלה המנוח, לרבות- תשמישי קדושה, תפילין ופריטים נוספים.

בתאריך 8.3 לפנות בוקר גנב הנאשם רכב משכונת בית וגן שבדרום העיר ירושלים. בדיקה שערכה המשטרה מיד עם קבלת הדיווח על כך, ומידע שנמסר מבעליו של הרכב שהסתייע במערכת איתור, עלה כי הרכב הועבר לרמאללה שבשטחי יו"ש על ידי הנאשם, גם במקרה זה כשהוא לובש על גופו וֵסְט.

עוד באותו היום, בשעות הצהריים המוקדמות, הגיעו עם רכבם תושבי הצפון למתחם גן החיות בעיר והחנו את רכבם בסמוך. לאחר שסיימו את ביקורם, הבחינו כי רכב המשפחה בו רכושם נגנב מהמקום ודיווחו על כך למשטרה. בבדיקה שערכו חוקרי המשטרה, עלה כי גם רכב זה עבר זמן קצר לאחר המעשה אל שטחי יו"ש.

כאמור, בתאריך 11.3 הצליחו בלשי תחנת מוריה לשים קץ למעלליו של הנאשם עת נעצר נוהג ברכב שנגנב זמן קצר קודם לכך. המשטרה גיבשה תשתית ראייתית במהלך נגד הנאשם ומעצרו הוארך מעת לעת.

אתמול הגישה יחידת התביעות שבמחוז ירושלים את כתב האישום המפורט לבימ"ש כנגד הנאשם, לצד בקשה להורות על הארכת מעצרו עד לתום ההליכים המשפטיים נגדו.

משטרת ישראל תמשיך במאבק המתמשך בפורצים ובגנבי רכבים.

שוטרי מחוז ירושלים ימשיכו בביצוע פעילות יזומה והתקפית, גלויה וסמויה, נחושה ובלתי מתפשרת נגד אותם עבריינים הפוגעים בשלום הציבור ורכושו במטרה להגן על הציבור, לסכל פעילות עבריינית זו ולמצות את הדין עם העבריינים.

◼️ לקבוצת חדשות ירושלים והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

■ לקבוצת חדשות בווטסאפ – מלחמה בישראל חרבות ברזל לחצו כאן

◼️ לרשימת קבוצות הווטסאפ השוות שכדאי לכם להצטרף אליהן – לחצו כאן

 

קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: דוברות המשטרה

דילוג לתוכן