מבזקים
מפקד מרחב אילת, נצ"מ אלון כלפון, בהודעה מיוחדת לתושבים אירוע ירי במונטריאול שבקנדה צפו: פשיטה על מכון הטסטים באשדוד; 12 עצורים עד כה הודעה לתושבי אילת והנופשים: תרגיל צבאי ייערך מחר בבוקר במרחב המפרץ עיריית רחובות מגיבה להחלטת בית הדין: "שמחים שבית המשפט קיבל את בקשתנו וביטל את השביתה" ועד עובדי עיריית רחובות על החלטת בית הדין: "עדות לצדקת מאבקנו, חובת ההוכחה היא על העירייה" דרמה ברחובות: בית הדין לעבודה הכריע – השביתה הכללית בעירייה תידחה ביום ותבוטל בכפוף להעברת תקציב הרווחה סגירת מעגל: צה"ל ושב"כ חיסלו את מחבל הנוח'בה שהחזיק בחטוף עומר שם טוב רמלה חוסכת עד 50% בצריכת החשמל: פרויקט תאורת ה-LED מציג תוצאות מרשימות השב"כ וראש עיריית אילת מרגיעים: "אין התרעה קונקרטית לעיר, אילת מוגנת וערוכה לעונת הקיץ" אירוע רפואי בנגב: כ-15 תצפיתניות לקו במכת חום במהלך פעילות שטח בתוך יממה: זק״א פעלה בשתי זירות טראגיות בארה״ב – גופות ישראלים יוטסו לישראל בן 30 נפצע באירוע אלימות בתל אביב גבעת שמואל חוגגת ספרות: עשרות השתתפו בערבי “מה קורא?” עם יוצרים מקומיים פסטיבל המתגייסים חוזר לגני יהושע: מאות צעירים צפויים להגיע – רכבת ישראל מתגברת שירותים הכסף הקדוש אותר: כלי כסף בשווי 120 אלף שקל שנגנבו מבית כנסת בבני ברק נמצאו מוסתרים מודיעין מכבים רעות: כך מנסות לגרום ליותר נערות לבחור בהייטק כבר בחטיבת הביניים עשרות ואפילו מאות שקלים לכרטיס: איפה באמת כדאי לקנות כרטיסים למופעי הקיץ? דמי ההבראה בדרך לעלייה: מיליוני עובדים עשויים לקבל מאות שקלים נוספים בשנה אשקלון: פועל נפצע בינוני במהלך עבודתו ברחוב צה"ל

גני תקווה: גינזבורג – "בזמן שאנשים דיממו, האופוזיציה חישבה מנדטים"

בשבת תרבות בעיר תקף יו״ר סיעת כחול לבן את מפלגות הגוש, קרא לממשלת הסכמות רחבה והזהיר מתלות בקיצוניים

תושבות ותושבי גני תקווה מילאו אמש את אולם "מרכז הבמה" באירוע שבת תרבות, בהנחיית העיתונאי והיועץ האסטרטגי אטילה שומפלבי.

ח"כ איתן גינזבורג, יו"ר סיעת כחול לבן, אמר באירוע: "נתניהו הוא אבי ה-7 באוקטובר. נכנסנו פעמיים לממשלתו כדי להציל את ישראל ולא אותו. בזמן שאנשים דיממו בשדרות והילדים שלנו הוזעקו למילואים, באופוזיציה עסקו בחישובים כיצד לא לדמם מנדטים. אנחנו גילינו אחריות לאומית. הליכוד איבד את דרכו; הם עברו מדרכו של בגין לדרכו של בן גביר, ולכן הפתרון היחיד הוא ממשלה ציונית רחבה של 80-70 מנדטים, בלי תלות בקולות הקיצוניים.

הניסיון הוכיח שאי אפשר להישען שוב על רע"ם כ'אצבע ה-61'. כשהיו התפרעויות הם יצאו מהקואליציה, ובגללם לא יכולנו לקדם זכויות להט"ב או את מלגות 'ממדים ללימודים'. בני גנץ ידע לגלות אחריות ולהתאחד עם גדעון סער כדי להציל אותו מאחוז החסימה, בעוד ש'יש עתיד' ו'העבודה' לא שמרו על מרצ וגרמו במו ידיהן להתרסקותה ולנפילת הגוש. יש תרבות הרסנית במחנה שלנו – רק אצלנו קוראים למפלגות בגוש לפרוש ומכים את מי שנמצא בקשיים, בעוד שבימין יודעים לשמור על סמוטריץ' ולחזק אותו גם כשהוא מדשדש מתחת לאחוז החסימה".

יזם ההייטק והסופר אריק צ'רניאק, שהציג את ספרו החדש "המיליון הראשון הכי כואב", התייחס למצב ה"סטארט-אפ ניישן": "ישראל היא לא אותה מדינה. כטייס וכהייטקיסט לשעבר, אני יכול לומר שיש כאן קפיטליזם וצבא חזק, אבל הורים היום פחות שמחים לשלוח את ילדיהם למות במלחמות המיותרות של ביבי. בספרי החדש אני מציג את הקשיים והאתגרים בהקמת סטארט-אפ. אנחנו שומעים על ההצלחות הכבירות של ישראל וזה נכון, אך מדובר ברכבת הרים שבה רוב היזמים נכשלים. למרות המצב הפוליטי והמלחמה, אנחנו עדיין 'סטארט-אפ ניישן', כי למשקיעים יש זיכרון קצר ופחד לפספס הזדמנויות".

פרופ' אברהם קרסיק, מומחה לאנדוקרינולוגיה ומנהל מרפאת 'קאמבק', דיבר על "מהפכת הטסטוסטרון" בגיל השלישי: "הקמתי כתובת לגברים שמעוניינים להחזיר עטרה ליושנה, מתוך הבנה שהזדקנות היא לא גזירת גורל אלא ירידה הורמונלית שניתן לטפל בה. הטסטוסטרון הוא מה שמבדיל אותנו מהנשים; אם ניקח אותו מהגבר – לא יעניין אותו כלום, לא מינית ולא בחדוות החיים. ויאגרה רק משמרת מצב, אך בלי טסטוסטרון אין לה משמעות. אין סיבה שאדם בן 73 לא יוכל פיזית לשחק עם נכדיו. המטרה שלי היא להוסיף 'חיים לשנים' ולא רק 'שנים לחיים', ולהחזיר לגברים את החיוניות והתפקוד שאבדו עם הגיל".


 

קבוצת ערים
קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: דוברות עיריית גני תקווה

דילוג לתוכן