מבזקים
הותר לפרסום שמו של חלל נוסף מהאסון בלבנון: סמ"ר ליאל כבביה, לוחם שריון בגדוד 52 הותר לפרסום: סמ"ר יואב קליין ורס"ל ניר בן ארי נפלו בקרבות בדרום לבנון נורה מטווח קצר ברהט: פוענח רצח הנער ענאן אבו עיד אחרי שנים של חוסר ודאות: רחובות מסדירה את הקרקעות לקבוצות הכדורגל הוותיקות אחרי שאיבד שלושה מבניו במלחמה: מגדל עוז חונך שכונה חדשה וצפוי להכפיל את עצמו להבים ובאר שבע במרכז: הטבות דיור לרופאים שיצטרפו לבית החולים החדש בנגב מנבחרת ישראל בכדוריד לצוות הרפואי של קבוצת הכדורסל: טלי בראל מצטרפת למכבי רמת גן דובר צה"ל, תא"ל אפי דפרין חושף את פרטי האסון בלבנון אבל כבד בהרצליה ובמועצה האזורית בנימין: אלה שמותיהם של שני לוחמים נוספים שנפלו בלבנון ארבעה פצועים בהתנגשות בין שני רכבים ברמלה, הובהלו לאסף הרופא תאונה קשה בחולון: ילד בן 6 נפגע מאוטובוס תאונה בשדרות: נערה כבת 14 נפגעה מרכב ברחוב רוטשילד לפני שבת: גבר כבן 50 אותר ללא רוח חיים בתוך רכב באשקלון חשש לחיי נעדר מלוד; מי ראה את דורון משה? הצצה אל העתיד: מרכז השיניים בבאקו שמציע שיקום פה מלא ביום אחד – והישראלים שכבר מנצלים את המהפכה בהלה באשדוד: שריפה פרצה באולם אירועים ברחוב הטיילת בעיר; אין נפגעים תאונה עצמית בגדרה: רוכב טרקטורון התהפך ברחוב עפרה חזה ופונה במצב בינוני משקה אחד, ארבעה טעמים: חליטת הקיץ הטרופית שתקרר לכם את היום במקום פרסומות: תחנת הרכבת הקלה בתל אביב תתמלא ביצירות בהשראת שירה עברית אשקלון, רמת השרון, יהוד, גני תקווה ואילת ברשימה: עשרות רשויות עלולות לאבד את תקצוב רכזי הלהט"ב

דברים ששומעים מכאן

תחנת הרדיו המואזנת בישראל "כאן רשת ב" התארחה ברמלה

 לשלוש שעות של שידור מיוחד על גווניה של העיר ישירות ממתחם גן הנשיא הסמוך לשוק העירוני.

ביום חמישי האחרון אירחה רמלה את תכנית הרדיו "דברים ששומעים מכאן" של תחנת הרדיו רשת ב – תאגיד השידור הציבורי למשדר מיוחד בן שלוש שעות שידור 14:00-17:00. התכנית שהופקה בשיתוף אגף דוברות והסברה בעירייה, שמה לה למטרה לחשוף את יופייה וגווניה של העיר על רקע פיתוחה והתקדמות בכל תחום. את התכנית הגישו אורלי אלקלעי ויאיר וינרב אשר פגשו דמויות מפתח בעיר בנושאים שונים כמו נדל"ן, תרבות, חיים משותפים, אזרחים ותיקים, שוק רמלה ועוד.

את המשדר המיוחד פתח ראש העיר רמלה, מיכאל וידל ששיתף על  הפרויקטים הלאומיים שמתבצעים בעיר, ועל צה"ל שעובר לרמלה ומקים פה את מחנה "אופק רחב" – שיכיל את הבקו"ם, מפקד זרוע היבשה ועוד ארבעה בסיסים, דבר המבטיח לעיר הזדמנויות חדשות ויוצאות דופן מבחינת תעסוקה, עסקים, תחבורה, תשתיות ועוד. על בנק הדם הלאומי ועל פרויקט טרמינל 6, על הישגי הספורט של רמלה ועל הפער בין הסטיגמה שהייתה לרמלה בעבר לעומת המעמד של רמלה היום: עיר שניצבת על דרך המלך להצלחה.

עוד התארחו מנהל ההתחדשות העירונית, לביא היציג שהרחיב על התכניות של העיר לבינוי פינוי, חברי פורום המנהיגים אשר סיפרו בגאווה על פעילותם המיוחדת לחיזוק החיים המשותפים, נציגי שוק רמלה על המגוון והייחודיות של שוק רמלה, האמנים: אליאור רביד, מנור אלון, אורון דהן, בנושא הספורט התראיינו לוחמת הטאקוונדו רבקה באייך, מנהל אגף הספורט ניסים רון וולדימיר מטרס, מאמן שחייה תחרותית. במהלך השידור הכתב יונתן רווה הביא קולות מתוך מבקרי השוק שמגיעים מכל הערים הסמוכות על השפע הרב שמציע השוק.

בתום השידור סיכמו המגישים אורלי אלקלעי ויאיר וינרב את התרשמותם מהעיר המיוחדת וקצב הפיתוח של העיר בתחומים השונים. 

 

קבוצת ערים
קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: דוברות עיריית רמלה

דילוג לתוכן