תושבים בגן יבנה קיבלו התראה מחברת החשמל כי מחר (שלישי) תתרחש הפסקת חשמל בביתיהם מהשעה 8:00 בבוקר ועד השעה 17:00 אחר הצהריים. תושבים רבים קיבלו את הידיעה בהפתעה מאחר ולא ידוע באלו שכונות יתקיימו הפסקות חשמל.
ללא ספק מדובר בעיתוי בעייתי, מאחר ובשל משבר הקורונה, כל התושבים נמצאים בהסגר והחשמל הוא כמעט מקור חיים, בעיקר כאשר יש ילדים קטנים בבית שלומדים דרך הזום או במקרה בו ההורים עובדים מהבית על המחשב.
הפסקת החשמל תתקיים רק בחלקים מהרחובות צה"ל והמגינים ובכל רחוב המלקוש.
יש לבת שלי מבחן חשוב במחשב", טענה דיירת שקיבלה את ההודעה, "אני אפילו לא יודעת באיזו שכונה תתבצע הפסקת חשמל, זה אבסורד".
בעקבות כך, ראש המועצה, דרור אהרון פנה מספר פעמים לחברת החשמל על מנת לנסות לדחות את הפסקת החשמל היזומה שמתוכננת ל-12.1. ״לצערי נכון לרגע זה לא הצלחנו מכיוון שלטענת חברת החשמל מדובר בביצוע עבודות הכרחיות לטובת שיפור אמינות אספקת החשמל לגן יבנה״.
קבוצת ערים
- אופקים
- אור יהודה
- אילת והערבה
- אשדוד
- אשקלון
- באר יעקב
- באר שבע והנגב
- בת ים
- גבעת שמואל
- גבעתיים
- גדרה
- גן יבנה
- גני תקווה
- דימונה
- הרצליה
- חולון
- יבנה
- יהוד מונוסון
- ירוחם
- ירושלים
- כל הארץ
- כפר סבא
- לוד
- מודיעין מכבים רעות
- מועצות - עוטף עזה
- מזכרת בתיה
- מצפה רמון
- נס ציונה
- נתיבות
- נתניה
- סביון
- ערד
- פתח תקווה
- קריית אונו
- קריית גת
- קריית עקרון
- קרית מלאכי ו-מ.א באר טוביה
- ראש העין
- ראשון לציון
- רחובות
- רמלה
- רמת גן
- רמת השרון
- שדרות
קטגוריות
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.








