מבזקים
פיגוע הדקירה בשומרון: צה"ל חושף את השתלשלות האירוע – אזרח חיסל את שני המחבלים, השריפה נחקרת אילת מרחיבה את תעשיית ההייטק: שלוחת סייבר חדשה תיפתח בעיר עם עשרות משרות ראשונות יותר מ – 200 נהגים נתפסו במבצע אכיפה באשדוד – טלפונים ניידים, עבירות מסכנות חיים וליקויי בטיחות ירושלים: פסטיבל חוצות היוצר חוגג 50 שנה עם עשרות מופעים, יריד אמנות ומתחם קולינרי חדש חשד לפיגוע בשומרון: גבר בן 51 נפצע קשה מדקירה סמוך לאלון מורה חינם גם בשבת: שירות "נעים בסופ"ש" מתרחב מהרצליה לתל אביב דרך רמת השרון עיריית רמת גן פתחה את המקלטים למרות שאין שינוי בהנחיות פיקוד העורף מיזם חדש בנס ציונה יאפשר לתרום ולקבל ציוד חזרה לבית הספר שני חשודים נוספים נעצרו בחקירת רצח בניהו רזי מירושלים – המצוד אחר החשוד המרכזי נמשך מיזם חדש בקריית גת יאפשר לתרום ולקבל ציוד חזרה לבית הספר חסימות לילה ושינויי תנועה למשך חמישה ימים בשל עבודות המטרונית ברחובות כמעט 60 שנה לא ידעה היכן קבור בנה: מיזם עירוני בשדרות סגר לתמר מעגל כואב גדרה: המועצה מזהירה מפני ניסיון הונאה – דרישות תשלום מזויפות נשלחו לתושבים אשדוד: בשל עומסי החום הקיצוניים – העירייה משנה את עבודת צוותי השטח וקוראת לציבור להישמר לקראת פתיחת שנת הלימודים: עשרות בתי ספר וגני ילדים באשקלון עוברים שדרוג נרחב חשד לסחר בסמים באשדוד: המשטרה תפסה קריסטל, אקסטזי, MDMA וקנאביס סוכל ניסיון חיסול בלוד: חשוד נתפס עם אקדח טעון וארבעה נעצרו ממסגרת שיקומית לפודיום הארצי: ההישג המפתיע של בני הנוער מרמת הנגב מופע המזרקות של בת ים חוזר בגרסה הגדולה ביותר עד כה הצלילים הם גם צבעים וטעמים: הצעיר מרחובות שחווה את המוזיקה בדרך יוצאת דופן

דור העתיד של גבעת שמואל: פרלמנט הילדים העירוני מציג מנהיגות צעירה במיטבה

חברי הפרלמנט נפגשו השבוע עם דובר העירייה, אבריאל בן דור, לשיח פתוח על כוחה של ההסברה ועל הדרכים לקידום מיזמים קהילתיים. המפגש חשף ילדים מוכשרים ודעתנים המהווים את חוד החנית של המנהיגות הבאה בעיר.

במסגרת חזונו של ראש העיר, יוסי ברודני, המציב את החינוך והמנהיגות הצעירה בראש סדר העדיפויות, אירח השבוע פרלמנט הילדים של גבעת שמואל מפגש מרתק שנועד לחשוף את הדור הצעיר לעבודת המנגנון המוניציפלי. במרכז המפגש עמדה הרצאתו של דובר העירייה, אבריאל בן דור, ששוחח עם הילדים על מאחורי הקלעים של עולם ההסברה והדוברות.

במהלך המפגש, גילו הילדים סקרנות רבה לגבי אופן העברת המסרים לתושבים והתמודדות עם שטף המידע בעידן הרשתות החברתיות. בשיאו של הערב התקיים שיח פתוח, בו הציגו הילדים את הנושאים שבוערים בהם – החל ממיזמי חינוך ועד לשיפור המרחב הציבורי – והוכיחו מעורבות חברתית יוצאת דופן.

דובר העירייה, אבריאל בן דור, שיתף בתחושותיו מהמפגש: "התרגשתי לפגוש חבורה של ילדים מוכשרים, סקרנים וערכיים, שגבעת שמואל באמת חשובה להם. שוחחנו על החשיבות של המילה הכתובה ועל העברת מסרים אמינים, אבל בעיקר הקשבתי לחלומות שלהם עבור העיר. כשאני רואה את הכישרון והאכפתיות בחדר הזה, ברור לי שראש או ראשת העיר הבאים עשויים לצמוח בדיוק מתוך הפרלמנט הזה".

פעילות הפרלמנט היא פרי השקעה נרחבת של אגף החינוך בראשות מוטי סגל. בן דור בירך את מנהל האגף ואת הצוות המקצועי על יצירת פלטפורמות המאפשרות לילדים להשפיע באופן ממשי על חיי הקהילה. המפגש הוכיח שוב כי גבעת שמואל יכולה להיות גאה בדור העתיד שלה, המשלב בין יכולות ביטוי גבוהות לאכפתיות קהילתית עמוקה.


◼️ חדשות גבעת שמואל בווטסאפ  לחצו כאן

◼️ חדשות בקעת אונו | יהוד מונוסון, סביון, גבעת שמואל, קריית אונו, גני תקווה, אור יהודה והסביבה בווטסאפ  לחצו כאן

קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: דוברות עיריית גבעת שמואל

דילוג לתוכן