שוטרי מחוז מרכז עצרו הלילה בנתניה 3 בני משפחה – סבתא, בן ונכד בחשד למעורבות בדקירת קטין אחר ועיכוב טיפול בקורבן
שוטרי תחנת נתניה פתחו אמש בחקירה עם קבלת דיווח בדבר קטין כבן 15 שהגיע למרכז הרפואי לניאדו בעיר כשהוא דקור.
במהלך בירור האירוע עלה חשד כי הקטין נדקר עי קטין אחר כבן 15 וזאת בבית סבתו של החשוד, כאשר עפ החשד הסבתא ובנה (אביו של החשוד) ניסו להסתיר את האירוע ולטפל בו בביתם במקום להעבירו ישירות לגורמי הרפואה.
חוקרי משרד הנוער בתחנת נתניה פתחו כאמור בחקירה מואצת בסיומה עצרו את 3 החשודים ובסיום חקירתם תבקש המשטרה להאריך את מעצרם.
■ הצטרפו לחדשות נתניה והסביבה בווטסאפ לחצו כאן
קבוצת ערים
- אופקים
- אור יהודה
- אילת והערבה
- אשדוד
- אשקלון
- באר יעקב
- באר שבע והנגב
- בת ים
- גבעת שמואל
- גבעתיים
- גדרה
- גן יבנה
- גני תקווה
- דימונה
- הרצליה
- חולון
- יבנה
- יהוד מונוסון
- ירוחם
- ירושלים
- כל הארץ
- כפר סבא
- לוד
- מודיעין מכבים רעות
- מועצות - עוטף עזה
- מזכרת בתיה
- מצפה רמון
- נס ציונה
- נתיבות
- נתניה
- סביון
- ערד
- פתח תקווה
- קריית אונו
- קריית גת
- קריית עקרון
- קרית מלאכי ו-מ.א באר טוביה
- ראש העין
- ראשון לציון
- רחובות
- רמלה
- רמת גן
- רמת השרון
- שדרות
קטגוריות
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.








