מבזקים
חגיגה לטינית בפארק אשדוד ים: הערב רחבת הריקודים הענקית נפתחת לקהל הרחב תאונה עם שלושה נפגעים בכביש 40 בכניסה למושב נחלים דרמה באשקלון: פעוט כבן שנתיים ננעל ברכב בחום הכבד וחולץ בשלום "עשו לך כיפה אדומה, למה לא ברחת?": אביו של בניהו רזי ז"ל ספד לו בבכי קורע לב תאונה עצמית ליד בית גוברין: ארבע צעירות טופלו על ידי מתנדבי איחוד הצלה בית שמש הכיכר החדשה ברחובות מעוררת סערה: בין נהגים מרוצים לתושבים זועמים על הפקקים והלכלוך קיץ סבבה בגן יבנה: מופע הילדים של רוי בוי יפתח היום את אירועי הקיץ גדי יברקן הרחובותי עוזב את הליכוד ומקים מפלגה חדשה – "בית ישראל" אירוע קיץ מטורף, הערב באופקים: "לילה לבן" חגיגי ומלא אטרקציות לבני הנוער אמנות מקומית במיטבה: תערוכה משולבת של סטודנטים ותלמידי תיכון נפתחה באילת נפתחה ההרשמה לצהרוני גני הילדים לשנת הלימודים תשפ"ז בבאר יעקב סגנית וממלאת מקום ראש עיריית אילת, בטי סימלמיץ קיבלה את אות "מנהיגות האחדות" במיזם של שרון אדם פותחים את העונה: עיריית שדרות מפרסמת את תקנון הבריכה העירונית לקיץ 2026 ראש העירייה, אבי סלמה, ספד לליזי אורון ז"ל והדגיש את הקשר העמוק שהיה לה למריים פיירברג ז"ל המהפכה הקולינרית של צביקה ברוט בבת ים מהכלא אל החופש: הרצאה מרתקת של הקרימינולוגית גילי בר דוד בבאר יעקב גדול הזמר היהודי מגיע לעיר: אברהם פריד יפתח את מופעי הקיץ בקריית מלאכי אירוע טרגי בראשון לציון: גופה במצב ריקבון אותרה בדירה ברחוב הרב זינגר אזהרת מזג אוויר: התראות עומס חום קיצוני ברחבי הארץ אור יהודה: רימון הושלך לעבר בניין מגורים בשכונת "בית בפארק"

דרמה באשקלון: פעוט כבן שנתיים ננעל ברכב בחום הכבד וחולץ בשלום

קריאה בהולה שהתקבלה במוקד ארגון "ידידים" הובילה להקפצת מתנדבים לסמטת עזריה בעיר. באמצעות ציוד ייעודי, הצליחו המתנדבים לפתוח את הרכב במהירות, ללא נזק, ולהשיב את הפעוט לזרועות אמו הנרגשת.

סוף טוב לדרמה מורטת עצבים שהתרחשה אתמול (ראשון) אחר הצהריים באשקלון: פעוט כבן שנתיים ננעל בשגגה בתוך רכב לעיני אמו ההמומה ברחוב סמטת עזריה בעיר.

האירוע החל בשעה 15:57, אז התקבלה קריאה דחופה במוקד הלאומי של ארגון "ידידים". מוקדן הארגון, איציק ישראלי, שענה לשיחת החירום, זיהה מיד את הרגישות ופעל במהירות להזעקת מתנדבים הנמצאים בקרבת מקום.

אל הזירה הגיעו בתוך דקות ספורות דניאל ברכה מיחידת האופנועים, לצד מתנדבי הסניף המקומי באשקלון – אריאל סולימאני, חננאל מריאן ודוד יונס. הצוות פעל במקצועיות ובאמצעות הציוד המכני הייעודי שברשותם, הצליחו לפתוח את נעילת הרכב בזריזות, חילצו את הפעוט כשהוא בריא ושלם, ומנעו נזק לרכוש או לשמשות המכונית.

אריאל סולימאני, אחד המתנדבים שהשתתפו בחילוץ, שיתף בתחושות לאחר האירוע: ״ירדתי לשחק עם הילד שלי למטה כשהתקבלה הודעה על פעוט שננעל ברכב. בזריזות הגעתי למקום יחד עם מתנדבים נוספים, ובמהירות וללא קושי, פתחנו את הרכב וחילצנו את הפעוט בשלום. אין איך להסביר את ההרגשה, התרגשות שיא, במיוחד בחום הכבד שהיה היום. האם התרגשה ואמרה שאין על ידידים.״

בעקבות מקרי הנעילה החוזרים בימי הקיץ החמים, בארגון "ידידים" שבים ומפיצים כללי הגנה קריטיים ומבקשים מהציבור:

  • מפתח הרכב תמיד ביד: חל איסור להשאיר את מפתחות הרכב על המושבים או לתת אותם לילדים, ויש להקפיד שהם יישארו אצל המבוגר האחראי בכל יציאה או כניסה לרכב.

  • מספר החירום: במקרה של נעילת ילד או בעל חיים ברכב, יש ליצור קשר מיידי עם מוקד החירום של ידידים במספר 1230 (ללא כוכבית), במקביל לדיווח לכוחות הביטחון.


◼️ חדשות אשקלון והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: ידידים

דילוג לתוכן