
בשעות הלילה המאוחרות, התקבל דיווח במוקד 100 של משטרת ישראל – המודיע דיווח למוקדנית כי נסע ברכבו עם בן משפחתו מאילת לכיוון ירושלים, כשלפתע באזור חצבה סימנן לו רכב מסוג סקודה עם תאורה משטרתית לעצור בצד. המודיע שחשב כי מדובר בניידת משטרה, מיהר לעצור בצד הכביש והבחין כי לצד הרכב "המשטרתי" חונה רכב נוסף. משני הרכבים יצאו במהירות שישה גברים אשר החלו לתקוף נמרצות אותו ואת קרוב משפחתו, הוציאו אותם מהרכב ושדדו אותו כשהם מותירים אותם פצועים והמומים מאחור.
ברכב הושארו ציוד אישי של השניים, לרבות מכשירי טלפון ניידים וכסף מזומן. שוטרי משטרת תחנת דימונה שהוזעקו למקום, החלו בפעולות חקירה מהירות והובילו את השניים להגשת תלונה בתחנת המשטרה. נהג הרכב מסר כי מבין החשודים שתקפו אותו, הצליח לזהות את החשודים וציין כי פגש אותם שעות ספורות קודם לכן באילת כשפנו אליו מיוזמתם וביקשו לקנות את הרכב שלו. משסירב למכור את הרכב, פנה לדרכו. עוד ציין בפני השוטרים כי הרגיש במהלך נסיעתו מאילת כי רכב עוקב אחריו וזיהה אותו כרכב שחנה ליד הסקודה.
בשעות הבוקר המוקדמות, במסגרת פעולות לאיתור החשודים, זיהה שוטר סיור במשטרת מרחב אילת את רכב הסקודה החשוד. השוטר שלא היה בתפקיד באותה העת, מיהר לדווח לשוטרים שהיו באותה העת במשמרת על הימצאו של הרכב באילת. בתום פעולות חקירה ממושכות, עצרו בלשי משטרת מרחב אילת את החשוד (בשנות העשרים לחייו, תושב הנגב) שנהג ברכב הסקודה. החשוד יובל לחקירה בתחנת משטרת דימונה. חקירת האירוע בראשיתה.
צילום: דוברות המשטרה
קבוצת ערים
- אופקים
- אור יהודה
- אילת והערבה
- אשדוד
- אשקלון
- באר יעקב
- באר שבע והנגב
- בת ים
- גבעת שמואל
- גבעתיים
- גדרה
- גן יבנה
- גני תקווה
- דימונה
- הרצליה
- חולון
- יבנה
- יהוד מונוסון
- ירוחם
- ירושלים
- כל הארץ
- כפר סבא
- לוד
- מודיעין מכבים רעות
- מועצות - עוטף עזה
- מזכרת בתיה
- מצפה רמון
- נס ציונה
- נתיבות
- נתניה
- סביון
- ערד
- פתח תקווה
- קריית אונו
- קריית גת
- קריית עקרון
- קרית מלאכי ו-מ.א באר טוביה
- ראש העין
- ראשון לציון
- רחובות
- רמלה
- רמת גן
- רמת השרון
- שדרות
קטגוריות
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.








