מבזקים
תושב מזרח ירושלים יואשם בתקיפת אשתו וילדיו 4 רימוני רסס ושני אקדחים נתפסו בת"א צה"ל: חיזבאללה שיגר שני רחפני נפץ לעבר כוחותינו בדרום לבנון ראשון לציון נערכת לחגים: פינוי האשפה יתוגבר גם בלילות בן 19 נאשם שפתח בירי בלב מרכז מסחרי במודיעין עילית ונמלט אחרי העתירה והמחלוקת על המכרז: זה מה שיקרה בשני מעונות היום בראשון לציון מה עושים עם הילדים בסוכות ביפו? ארבע בכורות, קרקס ומופעי חוצות בחינם לקראת פסטיבל התמר בים המלח: פול טראנק ופטרה נפגשו באולפן – ויצאו עם שיתוף פעולה חדש מקריית גת לכנסת? יניב אשטמקר מצטרף לרשימה של גדי יברקן אחרי הזירות תחת אש: 750 אפודים קרמיים לצוותי מד״א – ואמבולנס חדש יגיע לאשקלון 20 קילו חשיש, שלושה רחפנים ומרדף במצפה רמון: כך פעלה שיטת ההברחות בגבול ירדן ליל גבייה ברהט: 11 כלי רכב עוקלו בגלל חובות של יותר מ – 3 מיליון שקל 21 הצעות על קרקע אחת בנס ציונה: 258 דירות חדשות בדרך – והמדינה תקבל כ – 192 מיליון שקל דרמה בתחנת נבון בירושלים: עשן התפשט בתחנה והנוסעים פונו רואה חשבון מראש העין חשוד שגנב מלקוחותיו וסייע לאחרים להתחמק ממס: שמו הותר לפרסום ראש העין מתכוננת לזינוק במספר התלמידים: ארבעה בתי ספר חדשים מתוכננים להיפתח בתוך שנה שינוי משמעותי לנוסעים בכיסאות גלגלים: שישה קווים מרכזיים מירושלים, רמת גן ופתח תקווה יונגשו לראשונה לא רק המבלים: בעלי פאב מוכר באשדוד היו מעורבים בקטטה – המקום נסגר ארבעה רימוני רסס ושני אקדחים בדרך לעולם הפשע: שלושה חשודים מבת ים נעצרו בתל אביב ובכביש 6 תנועה ערה של כוחות ברחבי יהודה ושומרון: במג"ב מבהירים – מדובר בתרגיל

ד"ר שגיא בלבן – הרופא מוולפסון שנפצע מפצמ"ר – חזר לנתח

לאחר חודשים של פיזיותרפיה והתמודדות עם כאבים, ד"ר בלבן חזר למקום שבו הוא מרגיש הכי בבית – חדרי הניתוח במרכז הרפואי וולפסון. "כשחזרתי לנתח, זה הרגיש כאילו אני חוזר לחיים – למקום שבו אני באמת יכול להשפיע."

"חזרתי לחדר הניתוחים, ואני שוב עושה את מה שאני כל כך אוהב – לטפל בחולים" – כך מספר ד"ר שגיא בלבן, רופא בכיר לכירורגיית פה, פנים ולסתות במרכז הרפואי וולפסון – גיבור אמיתי שהפך את הכאב לתקווה ואת השיקום להצלחה מעוררת השראה.

הסיפור שלו מתחיל בשבעה באוקטובר. הוא חזר מקמפינג משפחתי בהר מירון כשאירועי הדרום התפרצו בעוצמה. הוא לא חשב פעמיים, התגייס מיד להתנדבות ביחידה לזיהוי חללים בעזה. במקום הכואב הזה, הוא ידע שהוא חייב להיות שם ולעזור.

במהלך הפעילות בעזה, פצמ"ר פגע בו ממרחק מטר וחצי בלבד. ידו ורגלו הימנית נפגעו קשה, והצוות הרפואי חשש מקטיעה. אבל ד"ר בלבן לא ויתר – הוא נלחם. "לא ידעתי אם אחזור לחיים רגילים, ואם אוכל לשוב לנתח."

השיקום היה ארוך, כואב ומאתגר – לא רק פיזית, אלא גם נפשית. בכל רגע של כאב, ד"ר בלבן חשב על אשתו מאיה וילדיו – יואב, נדב ועידו – שהיו הכוח המניע שלו להמשיך להילחם. "רק רציתי לחזור אליהם, ולחזור להציל חיים."

לאחר חודשים של פיזיותרפיה והתמודדות עם כאבים, ד"ר בלבן חזר למקום שבו הוא מרגיש הכי בבית – חדרי הניתוח במרכז הרפואי וולפסון. "כשחזרתי לנתח, זה הרגיש כאילו אני חוזר לחיים – למקום שבו אני באמת יכול להשפיע."

הסיפור של ד"ר בלבן מזכיר לנו את נס חנוכה – איך אור קטן יכול לגבור על החושך. זה סיפור על אומץ, התמדה ואמונה בלתי מתפשרת – ערכים שמנחים אותנו בכל יום.

◼️ הצטרפו לחדשות חולון בת ים בווטסאפ  לחצו כאן

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: משרד הבריאות

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של חולון

לחצו כאן
דילוג לתוכן