מבזקים
קריית אונו מזמינה לחול המועד: קרקס, ג'ימבורי ומולטימדיה לילדים ערד מתחדשת: עבודות שיפוץ החלו במרכז המסחרי בעיר סביון: הנחיות חירום מעודכנות – כך תפעלו בשטח ובנסיעה המסורת נמשכת גם השנה: קטי אלבז תקיים את חגיגת המימונה לעילוי נשמת אחיה נועם ז"ל גלידה וברד במקום אזעקות: כך נס ציונה נלחמת על המורל מצפה רמון: “עם ישראל מורגל בניסים” – מסר לחול המועד הפוגה קולנועית בבירה: מתחם "פלאנט" ירושלים פתוח לקהל הרחב בחול המועד צעירה בת 18 מרחובות נמצאה ללא רוח חיים בדירה בירושלים יובל המבולבל הגיע לגדרה: חגיגת "סיירת השמחה" יצאה לדרך ברחובות המושבה ד"ר יחיאל לסרי: "המטרה – להבטיח היערכות ומוכנות מיטביות, לשמור על החוסן ולהיות ערוכים בכל רגע" אוגדה 146 בלבנון: יותר מ – 90 מחבלים חוסלו מתחילת המבצע רמלה: מקומות אחרונים להרשמה למופעי הילדים שיתקיימו היום בעיר בת ים פתחה פארק חדש ב – 10 מיליון ש"ח רגע לפני חול המועד ערערה בנגב: אטליז נסגר ל – 30 יום אחרי העסקת שב"ח נתב"ג: חבילה חשודה העלתה עשן – כוחות חומ"ס הוזעקו בת ים: 21 שב״חים באתר בניית בית ספר – הקבלן פוטר שני קטינים ליד קריית מלאכי נעצרו אחרי שוד אלים של קטין ירוחם בין שיטפון לאזעקה: כך גם הנס הופך מהר לשגרה יהוד מונוסון: אירועי פסח לילדים היום – מופעים ומשחקים לכל הגילאים דימונה אחרי ההרס: 1,048 תושבים חגגו את פסח מחוץ לביתם
  • אשדוד

הדוגמנית וכוכבת הרשת ג'סיקה אלטר חוגגת יום הולדת

ג'סיקה אלטר בחרה לפתוח את חגיגות היום הולדת שלה  בשיר אהבה של הזמרת נסרין  קאדרי: "לומדת ללכת"  ואמרה לחברותיה: "זה  שיר געגוע לבן. מאז השבת השחורה הלב שלי לא מפסיק לדמם, והוא התחבר לי לתקופה המורכבת והקשה הזו, שהייתי צרכה ללמוד ללכת לבד!  חוויתי אובדן, ייאוש, שברון לב וכמיהה והייתי שומעת את השיר הזה בלופ מבוקר עד ערב".  
  • אשדוד

הדוגמנית וכוכבת הרשת ג'סיקה אלטר (70 אלף עוקבים), שאיבדה את אהבת חייה, בן שמעוני, שנרצח בזמן שניסה להציל אחרים בפסטיבל נובה ב-7.10, חגגה מאז האובדן יום הולדת 29  באווירה אינטימית עם 15 מחברותיה הקרובות, שליוו אותה בתקופה האחרונה.

לרגל חגיגות יום ההולדת סגרה אלטר חדר קריוקי פרטי ב"ביטבוקס" תל אביב ובין השירים, הצחוקים, האוכל והאלכוהול, הרשתה לעצמה לזייף וליהנות, לראשונה מאז האובדן, ברגע של שמחה משותפת עם חברותיה הטובות, בניהן: אירה דולפין,  ניקול מהאח הגדול, טניה לאורן,  אורין ג'ולין,  חן גל ועוד.

מאז האסון מקדישה ג'סיקה את זמנה בפעילויות להנצחת בן שמעוני, להסברה ברשתות החברתיות על מה שקורה בישראל ושיתוף כנה על ההתמודדות האישית שלה עם האובדן ותהליך הריפוי.

בנאום קצר לחברות אמרה ג'סיקה: " מוזר לי לצחוק ולשמוח שוב. אבל אני מבינה שזה לחלוטין חשוב ללב! פתאום נזכרתי קצת בחיים של לפני ה7.10 ואני מקבלת קצת את ג׳סיקה הקודמת. חוויתי שמחה אמיתית ללב. לדבריה: "אני חוגגת 29 אחרי שלא חגגתי מאז האסון. שנה שעברה ציינתי את יום הולדתי בקבר של בן. אני שמחה להיות כאן וללמוד מחדש ללכת…."

אשדוד

ג'סיקה אלטר בחרה לפתוח את חגיגות היום הולדת שלה  בשיר אהבה של הזמרת נסרין  קאדרי: "לומדת ללכת"  ואמרה לחברותיה: "זה  שיר געגוע לבן. מאז השבת השחורה הלב שלי לא מפסיק לדמם, והוא התחבר לי לתקופה המורכבת והקשה הזו, שהייתי צרכה ללמוד ללכת לבד!  חוויתי אובדן, ייאוש, שברון לב וכמיהה והייתי שומעת את השיר הזה בלופ מבוקר עד ערב".

וכיצד הפתיעו החברות הטובות את ג'סיקה? קנו לה זר פרחים ענק, בלונים ומתנות…ולעצמה רכשה במתנה כרטיס טיסה לחופשה קצרה ביוון.

הצטרפו לחדשות ברנז'ה, רכילות, בידור, טלוויזיה, מוסיקה בווטסאפ לחצו כאן

צילום: יחצ

דילוג לתוכן