השבוע (שלישי, 19.12.23), ביקר באילת, מנהל אגף רשת ירושלים והנגב של חברת החשמל, שרלי שריקי יחד עם צוות נגב. בפתח הביקור נפגשו הצוותים עם ראש עיריית אילת – אלי לנקרי ושמעו ממנו על ההתמודדות של אילת עם האיומים הביטחוניים וההשלכות הכלכליות על העיר אילת.
בפגישה השתתפו מנכ״ל העירייה פיליפ אזרד, גזבר העירייה אסי בן גזבר, שלום בוחבוט מנהל מרכז ביצוע נגב ורן שביט מנהל מרחב אילת של החברה. ראש עיריית אילת ברך על שיתוף הפעולה הפורה עם חברת חשמל הן בחירום עם הסיוע בחיבור מקלטים לחשמל והן בשגרה עם כוונת החברה לפתוח עמדת קבלת קהל לתושבי העיר.
לצד הסקירה על מצב העיר אילת בצל המלחמה, ציין ראש העירייה את פעולות העירייה להפיכת אילת לעיר עצמאית אנרגטית כולל עידוד תושבים להתקנת מתקני אנרגיה סולארית. בעניין זה ביקש ראש העירייה את הסיוע של חברת החשמל בחיבור המתקנים לרשת ההולכה הארצית.
שריקי אמר כי "העיר אילת היא לקוח משמעותי של חברת החשמל, אנחנו מרגישים שותפים של ממש ונמצאים פה תמיד לרשות צרכי העיר ותושביה. חברת החשמל עושה כל שניתן על מנת לשדרג ולשפר את מערכת החשמל לתושבי העיר והאזור. אנחנו עם הפנים לשירות מייטבי ונקדם כל פרוייקט בזמינות גבוהה".
מצ"ב תמונה מהמפגש. מימין: אסי בן גזבר, גזבר, פיליפ אזרד, מנכ"ל, רן שביט, מנהל מרחב אילת של חברת החשמל, שרלי שריקי, מנהל אגף רשת ירושלים והנגב של חברת החשמל, אלי לנקרי, ראש העיר אילת, שלום בוחבוט, מנהל מרכז ביצוע נגב של חברת החשמל.
◼️ לקבוצת חדשות אילת והערבה בווטסאפ לחצו כאן







