מבזקים
סוף טראגי לחיפושים באשקלון: בן 17 אותר ללא רוח חיים בחוף דלילה שוטרים פשטו על מרוץ גמלים בשטח אש בנגב – שני קטינים ניסו להסתתר בשיחים חג סוכות שמח עם ישראל! מתכון מושלם: עוגת אורז פריכה עם שבעת המינים, ערמונים ועשבי תיבול מחאה מול בלפור: הקפות ושופרות סמוך למעון ראש הממשלה מזג האוויר בסוכות: טפטופים בחוף לצד עומסי חום בדרום ובבקעה שדרות: בת 50 פונתה במצב קשה לאחר שנחנקה בזמן האכילה נתיבות: בן 30 נפצע קשה באירוע אלימות אשדוד: בן 60 נפגע מרכב ברחוב הפלמ״ח כביש 40: שניים נפצעו בתאונה סמוך לצומת שרונים פצועים רבים בתאונה בבת ים משרד החינוך ואינטל חתמו על הסכם לקידום AI ו־STEM – שרה נתניהו הייתה מעורבת בקידום המהלך בישראל חיפושים נרחבים אחר יבגני מיכאילוב; נראה לאחרונה בטיילת באילת הותר לפרסום: רס״ר (מיל׳) נדב קלי ורס״ר (מיל׳) אופק מועלם נפלו בקרב ברצועת עזה ההקלה הייתה קצרה: מחיר הדלק צפוי לזנק ביותר מ – 40 אגורות ולחזור מעל 8 שקלים רמת השרון: שב"ח נתפס על קורקינט החשוד כגנוב – 28 דוחות נרשמו במבצע אכיפה נס ציונה: ילדי כיתה א׳ הכינו שרשרת ענקית שתיתלה בסוכת החיילים רוב תושבי נתניה מרוצים מהעירייה – אז למה הנתון דווקא ירד לעומת לפני עשור? נראו כמו ביצים מפוקחות – אבל החותמות חשודות כמזויפות: 76,800 ביצים נתפסו בדרך לירושלים נתניה: כבר הסתבך עם רשות המסים – ואז עשה זאת שוב; סוכן ביטוח נשלח לשנה בכלא
כסף

הותר לפרסום שמו של תושב אילת החשוד בהעלמת הכנסות של מיליון שקלים

תושב אילת חשוד בהעלמת הכנסות של כמיליון ₪ ממכירת קוסמטיקה באינטרנט
כסף

תושב אילת חשוד בהעלמת הכנסות של כמיליון ₪ ממכירת קוסמטיקה באינטרנט

בנימין כהן מאילת, המפעיל אתר אינטרנט למכירת מוצרי קוסמטיקה, שוחרר אמש בתנאים מגבילים לאחר שחקירה בעניינו העלתה חשד להעלמת הכנסות בסכום של כמיליון ₪.

במסגרת פעילות שניהל פקיד שומה חקירות ירושלים והדרום בשיתוף עם פקיד שומה אילת, עלה החשד כי החשוד אינו מדווח על מלוא הכנסותיו. בעקבות החשד נפתחה חקירה במסגרתה נערכו חיפושים ונתפסו, באמצעות צו בית משפט, מסמכים בבית החשוד ואצל מייצגו בפני רשויות המס.

מהחקירה עולה החשד כי בשנים 2017 – 2021 הציג החשוד בפני פקיד השומה חשבוניות מס שניתנו לכאורה על ידי חברות האשראי אשר העבירו לו כספים ממכירות ללקוחותיו. מהצלבה שנערכה בין החשבוניות שהנפיקו חברות האשראי לחשבוניות שעליהן דיווח החשוד עולה החשד כי החשוד זייף את הסכום בחשבוניות על מנת להקטין את חבות המס שלו.

חקירתו של החשוד נמשכת. הוא שוחרר בתנאי שימנע מליצור קשר עם מי מהמעורבים בפרשה למשך 30 יום ויתייצב לחקירה ולדיונים בבית משפט כל אימת שיידרש לכך. כמו כן, הוצא צו איסור יציאה מהארץ למשך 180 יום ודרכונו של החשוד הופקד ברשות המסים. החשוד התחייב לשלם סכום של 300 אלף ₪ אם יפר את תנאי השחרור, וזאת בנוסף לערבות צד ג' בסך 100 אלף ₪.

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: ארכיון

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של אילת והערבה

לחצו כאן
דילוג לתוכן