הזוועה שנחשפה בירושלים: בן 83 רצח את המטפלת שלו והסתיר את גופתה באמבטיה

פוענח רצח המטפלת חביבה ושדי ז"ל. גופתה נמצאה מוסתרת בביתו של המטופל, גבר בן 83 מקריית מנחם. היום הוגשה נגדו הצהרת תובע לקראת כתב אישום

מקרה מזעזע בירושלים: אחרי ימים של חיפושים אחר המטפלת חביבה ושדי ז"ל, גופתה נמצאה מוסתרת באמבטיה בבית המטופל שלה בשכונת קריית מנחם. מהחקירה עלה כי הגבר, בן 83, רצח את המטפלת באמצעות סכין והסתיר את גופתה במשך ימים ארוכים. לאחר חקירה אינטנסיבית שכללה איסוף ראיות טכנולוגיות ומז"פ, הוגשה נגדו הצהרת תובע והוא צפוי לעמוד לדין בגין רצח.

שוטרי מחוז ירושלים פיענחו רצח שאירע בשכונת קריית מנחם בירושלים במהלכו החשוד (83) גרם למותה של המטפלת שלו באמצעות סכין, והסליק את גופתהּ בביתו. היום, הוגשה הצהרת תובע נגד החשוד על ידי הפרקליטות

חוקרי היחידה ללחימה בפשיעה של מרחב ציון במחוז ירושלים, ניהלו בשבועות האחרונים חקירה בעקבות היעדרותה ומותה של המנוחה חביבה ושדי, אשר עבדה כמטפלת בבית החשוד (83).

בתאריך- 22.9.25, התקבל בתחנת מוריה במחוז ירושלים, דיווח אודות היעדרותה של המנוחה, לאחר שיצאה לעבודתה בבית המטופל בשכונת קריית מנחם בירושלים ואבד עימה הקשר.

עם קבלת הדיווח, נפתחה חקירה לאיתורה בסופה איתרו השוטרים את גופת המנוחה מוסתרת באמבטיה בתוך ביתו של החשוד.
שוטרי תחנת מוריה יחד עם הזיהוי הפלילי של מחוז ירושלים הגיעו למקום ואספו ממצאים וראיות וחקירת המקרה הוטלה על יל"פ ציון.

במסגרת החקירה, ביצעו חוקרי היל"פ פעולות רבות ומורכבות, שכללו גביות עדות, עבודת מז"פ, שימוש באמצעים טכנולוגיים ופעולות חקירה נוספות וגיבשו תשתית ראייתית נגד החשוד.

לאחר שמעצרו של החשוד הוארך בבית המשפט מעת לעת והשלמת החקירה ביל"פ ציון, הוגשה נגד החשוד הצהרת תובע על ידי הפרקליטות וצפוי להיות מוגש נגדו כתב אישום חמור בגין רצח.

משטרת ישראל רואה בחומרה רבה כל מעשה אלימות, ובפרט מעשה רצח הפוגע בתחושת הביטחון האישי של הציבור. נמשיך לחקור ולפעול בנחישות ובמקצועיות למיצוי הדין עם מבצעי עבירות חמורות, למען שלום הציבור ובטחונו.


◼️ חדשות ירושלים והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

צילום: דוברות המשטרה

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
דילוג לתוכן