מבזקים
שלושה קציני צה"ל נפצעו בקרבות בדרום לבנון, שניים מהם באורח קשה סגירת מעגל מהירה באשדוד: נעצר חשוד בהצתת רכב הלילה בעיר זמני כניסת השבת ויציאת השבת – פרשת שלח לך תושייה ביבנה: פעוטה ננעלה בשגגה ברכב, מתנדב "ידידים" חילץ אותה בשלום תאונת שטח בקריית גת: רוכב טרקטורון נפצע באורח בינוני נתי טויטו, מנהל מרחב אילת והערבה בידידים חילץ כלב שננעל ברכב בכביש 4: "תחושה טובה לקבל את השבת במעשה חסד" תאונה באופקים: ילד בן 3 נפגע מטרקטורון – והובהל לבית החולים סורוקה גאווה אילתית בים הבינלאומי: החוקר והצלם ד"ר תום שלזינגר העפיל לגמר תחרות צילום עולמית תיעוד מרהיב: מפגש בוקר קרוב ומפתיע עם דולפינים מול חופי אשקלון הילד שלכם לא עצלן והילדה שלכם לא חסרת אחריות, יכול להיות שפשוט לא הבינו אותם! אירוע חריג ברחובות: גדר נפלה על קשיש בן 75 ופצעה אותו מזל טוב: חברת מועצת העיר אשדוד, הלן גלבר, חגגה את מסיבת החינה של בתה באר יעקב מזהירה: מבצע אכיפה מוגבר נגד בעלי כלבים שלא מנקים אחריהם – הקנס: 475 ש"ח סיום מוצלח לשבוע המדע והסביבה ברחובות: מאות השתתפו בהפנינג הקיימות בפארק ההדרים רחובות: עשרות אירועי תרבות ויריד ענק בפארק ההדרים בחגיגת הספר העירונית התאונה הקטלנית בניר בנים: במשטרה בודקים חשד לוויכוח בין נהג משאית להולך רגל לפני הפגיעה שני פצועים בתאונת דרכים בכביש 1 ליד מחלף בן גוריון העתיד כבר כאן: חולון נתנה לנוער את המפתחות לעירייה ליום אחד נתיבות חנכה "בית מתנדב" חדש של ארגון ידידים לוד: תינוק ננעל בשגגה ברכב

החלמה מהירה!: נשיא ומייסד איחוד הצלה, אלי ביר, חלה בקורונה בארה"ב

אלי ביר, נשיא ומייסד איחוד הצלה, חלה בדלקת ריאות בעקבות הידבקות בנגיף הקורונה בעת שהותו בארה"ב. הוא מאושפז כשהוא סובל מדלקת ריאות וקוצר נשימה חריף בבית החולים האוניברסיטאי במיאמי פלורידה. ביר נמצא בשבועות האחרונים במסע לגיוס משאבים לאיחוד הצלה בקהילות יהודיות בארה"ב.

 

לפני שבוע, בעת ששהה בבית כנסת במיאמי בפורים, נחשף לאדם שבדיעבד התגלה כחולה בקורונה. "שלשה ימים לאחר מכן התחלתי להרגיש שיש לי חום – מיד הלכתי לבידוד עצמי", כתב ביר בהודעה קצרה ששלח היום (רביעי) ל-6,000 אנשי הרפואה המתנדבים באיחוד הצלה. "באותו יום דווח לי שהאדם איתו נפגשתי אובחן כחולה במחלת הקורונה. שלשום בלילה התעוררתי ב 2 בלילה עם קוצר נשימה חריף ולאחר התייעצות עם רופא בכיר הוא שלח אותי מייד לבית החולים של האוניברסיטה של מיאמי. לאחר בדיקות מקיפות וצילום חזה גילו שיש לי דלקת ריאות חריפה, עקב המצב עלה גם חשד לקורונה ובמיידית אשפזו אותי במחלקה לטיפול נמרץ".

ביר הוסיף: "אני מקבל טיפול מסור ביותר באחד מבתי החולים הטובים בארה"ב. כרגע אני עדיין עם חום שיורד עם תרופות ,עדיין עם קוצר נשימה אבל ב"ה המדדים טובים. אני חזק כי אני יודע שיש לי משפחה מדהימה שאוהבת אותי. יש לנו באיחוד הצלה משפחה ענקית ואני יודע כמה זקוקים לי בריא ושלם. ויש לי חברים מדהימים בישראל ובעולם שמתפללים ודואגים לי". ביר סיים בקריאה למתנדבי הארגון שממשיכים, על אף המצב, להגיש בכל יום עזרה ראשונה ל-1,800 פצועים וחולים ברחבי הארץ: "שמרו על עצמכם ושמרו על ההוראות המיוחדות שקיבלתם מהארגון לגבי ההתנהגות בימים טרופים אלו". מנכ"ל איחוד הצלה, אלי פולק, מסר כי "אנו עוקבים ומתעדכנים במצבו של נשיא הארגון ומתפללים שיבריא במהרה וישוב להוביל את הארגון החשוב שלנו".

קבוצת ערים
קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של אשדוד

לחצו כאן
דילוג לתוכן