טייטל חדש לראש עיריית באר יעקב ניסים גוזלן: השבוע מונה גוזלן ליו"ר הועדה המקומית לתכנון ובניה מצפה אפק האמונה על הרשויות באר יעקב, בית דגן, סביון, כוכב יאיר וצור יגאל.
מעיריית באר יעקב נמסר:
לאחר עבודה מאומצת של למעלה מ20 שנים, באר יעקב צמחה והפכה ממועצה קטנה לעיר המבוקשת בארץ ואחת המובילות בישראל אשר קולטת אלפי משפחות חדשות ואיכותיות והבוקר גוזלן נבחר פה אחד על ידי כל 17 נציגי הרשויות החברות בועדה.
את תפקיד היו"ר יבצע גוזלן בהתנדבות מלאה ואנו יודעים שאת התפקיד הוא גם יבצע מתוך התחייבות ושליחות להמשך פיתוחה האדיר של באר יעקב שלנו והרשויות החברות בועדה.

◼️ הצטרפו לחדשות באר יעקב בווטסאפ לחצו כאן
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.









