מבזקים
אשדוד: טרגדיה בכביש – בן 25 נהרג, יובא למנוחות לוד: יצא לעבודה – ולא חזר אשדוד לא מחכה לכיכר: שלוש משאיות שמחה ייצאו לרחובות, ובמת הענק כבר קמה המבצע הלילי שישנה את הכניסה לירושלים לכל שם יש סיפור: היוזמה החדשה שמשנה את הזיכרון בירושלים רחובות: בית חולים קפלן החליף את הלוגו – בכתב ידו של לוחם שנפל בן 19 מנס ציונה חשוד שפעל עבור איראן – וניסה לגייס אחרים תל אביב: הדירה הזו נסגרה אחרי מה שנמצא בפנים מהבסיס הצבאי לשוק השחור – כך נחשפה הפרשה מאשקלון המתכון הזה מוקדש למי שלא ישבו עוד סביב השולחן באר שבע: מה שהם השאירו מאחור הפך לשיעור הכי חזק בבית הספר לא רק הזיכרון – גם האחים: ערב עוצמתי ומרגש בנתניה אחרי הגבלות וביטולים: בגן יבנה מחזירים את טקסי הזיכרון והעצמאות לקהילה יום הזיכרון בירושלים: העיר כולה תעצור ותזכור העננים חוזרים: היום יהיה קריר מהרגיל בחלק מהאזורים רופאה נכלאה בחדר ואחות הותקפה: אלימות קשה בהדסה בית שמש באר שבע: אישה נרצחה, ילד בן 9 נפצע קשה – האב נעצר תל אביב חוזרת להתכנס: “שרים בכיכר” נפתח לציבור הרחב אחרי הזיהוי: הנער שנעדר בחוף צאנז מובא הערב למנוחות בירושלים שיבא: כך ייראה העתיד התחבורתי של “עיר הבריאות”

היערכות המשטרה ושינויים בהסדרי התנועה עקב האירועים ההיסטוריים מחר

משטרת ישראל השלימה היום את ההערכות המבצעית לקראת שני מבצעים לאומיים מהחשובים והרגישים בתולדותיה- מבצע "שבים לגבולם" ולצדו מבצע "מגן כחול 6"

משטרת ישראל השלימה היום את ההערכות המבצעית לקראת שני מבצעים לאומיים מהחשובים והרגישים בתולדותיה- מבצע "שבים לגבולם" להשבת החטופים החיים והחללים הביתה ולצדו מבצע "מגן כחול 6" לקראת ביקורו של נשיא ארצות הברית בישראל.

מבצע ״מגן כחול 6״ הינו מבצע לאומי מורכב ומשולב, בפיקוד משטרת ישראל, בראשות מפכ״ל המשטרה רנ״צ דני לוי ובהובלת סמפכ״ל המשטרה, ראש אגף המבצעים , מפקד משמר הגבול ומפקדי המחוזות הטריטוריאליים – בהתאם לתחומי האחריות..

אלפי שוטרים, לוחמי מג״ב ומתנדבים יפעלו החל משעות הבוקר המוקדמות על מנת לאבטח, לשמור על הסדר הציבורי ולהכווין את התנועה במהלך הביקור הממלכתי, שצפוי להיערך לאורך מספר שעות.

היערכות המשטרה , אשר בוצעה בעבודת מטה מהירה ותוך סנכרון ושת״פ מלא עם כלל הגופים השותפים , מתמקדת בהיבטי תנועה, אבטחה וסדר ציבורי במספר גזרות, ובפרט: מרחב נתב״ג, מחוז ירושלים והצירים הראשיים המובילים לבירה.

בנוסף לפריסת הכוחות בשטח, יפעלו מרכזי שליטה ומוקדי משטרה במתכונת מתוגברת על מנת להבטיח פיקוד ושליטה אפקטיביים לאורך כל המבצע.

במהלך הביקור, צפויים שיבושי תנועה וחסימות בצירים המובילים לעיר ירושלים וברחבי העיר ירושלים:

🔹 מהשעה 07:00 בבוקר – כביש 1 ייחסם לתנועת כלי רכב, בשני הכיוונים ויפתח רק בסיום הביקור.

🔹 להגעה לירושלים ניתן להשתמש בצירים חלופיים שהוגדרו מראש בהם :
כביש 443,
כביש 386
כביש 395.
כביש 60
כביש 90

משטרת ישראל תעדכן לאורך הביקור אודות כלל החסימות והשינויים בהסדרי התנועה. עדכונים אלו ימסרו באמצעות כלי התקשורת , בערוצי הדיגיטל של המשטרה , במוקד 110 – מוקד המידע של המשטרה , ערוץ הטלגרם של אגף התנועה ויעודכנו בווייז.

אנו מבקשים להדגיש בפני כלי התקשורת והציבור כולו, כי בכל מהלך הביקור חל איסור מוחלט להעלאת כל כלי טייס (לרבות רחפנים) למרחב האווירי של נתב״ג וירושלים.

משטרת ישראל תמשיך בהערכותה למען קיומו התקין של המבצע הלאומי ׳מגן כחול 6׳, בהיבטי פיקוד ושליטה, אבטחה, שמירה על הסדר הציבורי ותנועה, תוך צמצום הפגיעה בשגרת החיים של הציבור ככל שניתן.

משטרת ישראל גאה לקחת חלק במבצע הלאומי והערכי של "שבים לגבולם" ובמבצע ״מגן כחול 6" של ביקור נשיא ארצות הברית. אנו נכונים לשליחות לאומית זו בכל העוצמה, האחריות והרגש.

אנו קוראים לציבור לגלות אורך רוח וסבלנות נוכח השינויים הצפויים בהסדרי התנועה, להישמע להנחיות השוטרים בשטח ולעקוב אחר העדכונים ברשתות ובאמצעי התקשורת.


◼️ חדשות ירושלים והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

◼️ חדשות מהארץ ומהעולם בווטסאפ לחצו כאן

◼️ חדשות מלחמה בישראל חרבות ברזל בווטסאפ לחצו כאן

צילום: דוברות המשטרה

דילוג לתוכן