היערכות משטרתית לקראת המשחק בין מכבי ת"א לבית"ר ירושלים

במסגרת ההיערכות יתפרסו היום החל משעות הצהריים, שוטרים רבים של המחוז ת"א, סדרנים ומאבטחים, באזור האצטדיון, ויפעלו לשמירה על הסדר והביטחון לאבטחת הקהל ויכווינו את התנועה באזור.

משטרת ישראל השלימה היערכותה לקראת משחק הכדורגל, שייערך היום בשעה 2030, באצטדיון בלומפילד בתל אביב.

במסגרת ההיערכות יתפרסו היום החל משעות הצהריים, שוטרים רבים של המחוז ת"א, סדרנים ומאבטחים, באזור האצטדיון, ויפעלו לשמירה על הסדר והביטחון לאבטחת הקהל ויכווינו את התנועה באזור.

שערי האצטדיון צפוים להיפתח בשעה 1830 ותתבצע בדיקה קפדנית בקרב הבאים לאצטדיון.

הסדרי התנועה:

משעה 1400 יסגרו רחובות:
▪️אמץ
▪️שארית ישראל
▪️התחיה

להלן מספר דגשים והנחיות לקהל האוהדים:

יתבצע בידוק קפדני לכלל האוהדים ולכן יש להגיע מוקדם על מנת למנוע לחץ בשערים

חל איסור מוחלט על כניסה עם נשק ואין אפשרות להשאיר בכניסה.

חל איסור מוחלט על הפעלת רחפנים במהלך המשחק.

לא תותר הכנסת אלכוהול למקום ולא תותר כניסת אוהדים שיהיו תחת השפעת אלכוהול.

ציבור הנהגים מתבקש להחנות את הרכבים רק במקומות המיועדים לכך, תתבצע אכיפה מוגברת כנגד חניית רכבים בריונית במקומות אסורים.

הכנסת ציוד עידוד מותנית באישור כב"ה והמשטרה בלבד. חל איסור מוחלט על הכנסת אבוקות ואמצעי פירוטכניקה אחרים, דבר העלול לסכן חיי אדם ולהביא לפגיעות בנפש ובגוף.

מדובר במשחק רדיוס ולכן כניסה של אוהדי בית"ר בניגוד להחלטת בית דין של ההתאחדות ואי ציות להנחיות הסדרנים או השוטרים המוצבים במקום – מהווה עבירה על החוק ותטופל בהתאם.

לא תותר כניסה למשחק עם רעלות פנים, חם צוואר, או כל פריט לבוש שמקשה על זיהוי האדם. כל מי שיגיע למשחק עם פריט לבוש שמקשה על זיהוי הלובש, ייקנס ב500 שח ותיאסר כניסתו לאצטדיון.

צילום: דוברות המשטרה

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
דילוג לתוכן