היערכות עירונית מקיפה לחג: ביטחון מוגבר בכל רחבי אשדוד

לקראת החגים, נערכה ונערכת אשדוד במערך ביטחוני מתוגבר שנפרס בשבועות האחרונים בכל רחבי העיר.

במסגרת ההיערכות, לוחמי ולוחמות מערך הביטחון והשיטור העירוני, יחד עם תחנת משטרת אשדוד, מבצעים סיורים מוגברים במרכזים המסחריים, בצירי התנועה הראשיים, בשבילי ההליכה ובפארקים. בנוסף, נרתמת למשימה גם כיתת הכוננות העירונית, שמסייעת בליווי כוחות הביטחון ובמתן תגובה מהירה בשטח.

מערך זה נתמך במוקד “רואה”, המפעיל למעלה מ 1,200 מצלמות ברחבי העיר ומעניק תמונת מצב עדכנית ומענה מיידי בעת הצורך.

אריה איטח ראש מנהל הביטחון העירוני : "כלל הפעולות מתבצעות במטרה אחת, להבטיח את תחושת הביטחון של התושבים והמבקרים במהלך ימי החג".

ראש העיר, ד”ר יחיאל לסרי, התייחס להיערכות ואמר: "ביטחון התושבים עומד בראש סדר העדיפויות שלנו. מערך הביטחון העירוני, יחד עם משטרת אשדוד, מוקד רואה וכיתת הכוננות, פועל לילות כימים כדי להבטיח שכולנו נחגוג את החג בבטחה ובשקט, אני מודה ללוחמים וללוחמות שנמצאים בחזית ששומרים עלינו ועל הבית המשותף שלנו"

 

צילום: דוברות עיריית אשדוד

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של אשדוד

לחצו כאן
דילוג לתוכן