גאווה ענקית והתרגשות רבה בבאר יעקב בעקבות הישג יוצא דופן של דור העתיד בענף המחול המקומי. תלמידות ותלמידי בית הספר למחול "דאנס פקטור", הפועל במסגרת המרכז הקהילתי, לצד רקדני מגמת המחול המובילה בחטיבת הביניים חנה סנש בעיר, זכו במלגות הצטיינות יוקרתיות להשתתפות בקורס הקיץ של האקדמיה האמריקאית לבלט קלאסי (American Academy of Ballet) בניו יורק.
המשלחת המקומית, שצפויה לייצג את באר יעקב ואת ישראל על הבמה הבינלאומית, תצא לניו יורק יחד עם אופק גבאי, המשמשת כמורה לבלט ביישוב וכן כנציגה הרשמית של האקדמיה האמריקאית בישראל. רשימת הרקדנים ואנשי המקצוע הזוכים שייצאו למסע כוללת את אופק, אביגיל, דנה, נועה, מעיין, אוהד ומאי, אשר הפגינו יכולות טכניות ואמנותיות גבוהות שהרשימו את הבוחנים.

סגן ראש העיר ומחזיק תיק החברה העירונית, נועם ששון, בירך בחום את חברי המשלחת לרגל ההישג המרגש ומסר כי ההישג מהווה מקור לגאווה גדולה לכלל תושבי העיר. הוא איחל לרקדנים הצעירים נסיעה מוצלחת, חוויה בלתי נשכחת, למידה משמעותית והתפתחות מקצועית, והדגיש בדבריו כי הזכייה מוכיחה בצורה מובהקת שעבודה קשה, התמדה ואהבה אמיתית לעולם המחול מובילות להישגים מרשימים ופורצי דרך.
◼️ חדשות באר יעקב בווטסאפ לחצו כאן
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.


















